Hoe kun je het beste overstappen op elektrisch roken?

Super veel rokers proberen te stoppen, maar dit is niet altijd even makkelijk. Daarom adviseren we deze rokers in plaats van in één keer te stoppen eerst over te stappen op elektrisch roken. Dit is een geleidelijkere manier van stoppen. Je koopt daarvoor allereerst een elektrische sigaret in de webshop van ea-sigaret. Daar heb je de keuze uit diverse modellen en zelfs kleuren, maar voor iedereen die net start met elektrisch roken zijn er de speciale starterskits. Je hebt namelijk om te starten met dampen (een andere naam voor het roken van een e-sigaret) alle volgende onderdelen nodig:

  • De elektrische sigaret
  • Een clearomizer
  • Een coil
  • Een usb-laadkabel
  • Een e-liquid

Het enige wat niet inbegrepen zit in de starterskits is uiteraard de e-liquid. Het is namelijk onmogelijk om setjes samen te stellen inclusief e-liquid omdat er teveel smaken zijn om op te noemen. Deze kun je dus beter zelf uitzoeken en samen met deze elektrisch roken startset bestellen. Als je voor het eerst een elektrische sigaret gaat bestellen is het belangrijk dat je stilstaat bij de twee soorten die er bestaan. Je hebt namelijk de keuze uit een MTL sigaret en een DL E-smoker. De eerste is minder zwaar, deze rook je van je mond naar je longen. De tweede variant rook je rechtstreeks naar de longen. Deze kun je dan ook beter bestellen als je het gewend bent heel zwaar te roken, of als je reeds gewend bent aan elektrisch roken met een MTL e-sigaret. Voor echte beginners raden we sowieso de lichte variant aan.

Elektrisch roken in vele smaken

Het grote voordeel aan elektrisch roken ten opzichte van het roken van normale sigaretten is dat je kunt kiezen uit ontelbare smaken. Dat kan natuurlijk bij normale sigaretten ook, maar toch zijn er niet die bijzondere smaakjes verkrijgbaar die je wel als e-liquid kunt krijgen. Denk maar eens aan appeltaartsmaak, tom poucesmaak of diverse fruitsmaakjes. In de webshop van ea-sigaret vind je al deze aparte smaakjes e-liquid, probeer ze zeker eens uit! Als je net begint met elektrisch roken kun je het beste gaan voor een e-liquid met een laag gehalte aan nicotine, of zelfs nicotinevrij. Dat is namelijk de minst ongezonde optie. Stap je echter over op een elektrische sigaret omdat je op dagelijkse basis normale sigaretten rookt en daarmee wil stoppen? Dan kun je beter voor een hoger gehalte aan nicotine kiezen, en dat gaandeweg afbouwen. Met echte sigaretten gaat dat wat moeilijker, vandaar dat veel mensen die willen stoppen met roken dat doen met behulp van een elektrische sigaret.

Een webshop met alle benodigdheden voor elektrisch roken

Wat de reden ook is dat je wilt starten met elektrisch roken, in de webshop van ea-sigaret kun je heel eenvoudig alles bestellen wat je daarvoor nodig hebt. De elektrische sigaretten, coils, clearomizers en natuurlijk al die ontelbare smaakjes e-liquid. Het zijn er zóveel dat het vrijwel onmogelijk is om ze allemaal uit te proberen, dus begin gewoon met de smaakjes die jou het lekkerst lijken. Misschien vindt je wel heel snel een favoriet die je vanaf dat moment elke dag gebruikt om elektrisch te roken. Tot ziens in de webshop van ea-sigaret!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn