Heerlijk warme voetjes dankzij de schapenvacht pantoffels van Shepherd

Als je thuis in je eigen huis op de bank zit, dan wil je uiteraard kunnen genieten van het nodige comfort. Daarvoor heb je verschillende dingen nodig. Om comfortabel thuis te kunnen genieten van rust en ontspanning heb je bijvoorbeeld een lekker zittende bank of stoel nodig. Als je niet lekker zit, kun je ook niet lekker ontspannen. Alles wat afleidt van de ontspanning moet je dus wegwerken. Elke vorm van irritatie, ongemak of ongenoegen moet je uitwissen. Een bank die je rug niet goed ondersteunt, zorgt dan ook al snel voor irritaties die alle mogelijkheden tot ontspanning wegnemen. Een ander belangrijk element is de temperatuur. Je wilt de zogenaamde ‘Goudlokje’ temperatuur bereiken. Deze term gebruikt men in de astronomie om aan te geven dat de aarde zich precies op de juiste locatie bevindt qua afstand van de zon. Niet te dicht bij de zon waardoor al het water zou verdampen en ook niet te ver van de zon waardoor alles zou bevriezen. Thuis moet het dus ook niet te warm zijn en zeker niet te koud. Nu kun je de kachel natuurlijk op 22 graden zetten, maar dat betekent niet dat je lichaam ook overal direct even warm is. Je hoofd kan gloeien door de warmte, terwijl je voeten koud aanvoelen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Beter is het om de verwarming via de thermostaat iets lager te zetten, zodat je hoofd niet gaat gloeien. Het probleem van koude voeten kun je vervolgens oplossen met schapenvacht pantoffels van Shepherd. Op deze manier is het niet te warm en dankzij de schapenvacht pantoffels is het ook niet te koud. Dankzij deze schapenvacht pantoffels kun je dus genieten van een neutrale temperatuur die je niet bewust voelt. Dat maakt dat je niet afgeleid wordt door een te warm of een te koud lichaam. Het is van belang dat je kiest voor schapenvacht pantoffels, omdat deze juist garanderen dat de lichaamstemperatuur neutraal blijft. Je wilt je niet bewust worden van je lichaam door ongemak. Je lichaam moet als het ware transparant zijn, zodat je geest zich kan overgeven aan de ontspanning. Als je echter zou kiezen voor goedkope synthetische pantoffels, dan zou je je wel bewust worden van je voeten. Door het gebrek aan ventilatie kunnen je voeten niet goed ademen in dergelijke goedkope pantoffels. Daardoor worden ze heet en gaan ze zweten. Dat voelt niet prettig en leidt dus af van de ontspanning. Met schapenvacht pantoffels daarentegen, heb je dat probleem niet aangezien deze juist wel heel goed ademen. De schapenvacht pantoffels voeren alle overtollige warmte af waardoor je voeten niet oververhit raken en dus ook niet gaan zweten.

Bestel je schapenvacht pantoffels via de site van shepherd-pantoffels.nl

Mocht je last hebben van koude voeten en wil je weer ouderwets kunnen genieten van een comfortabel ontspannen gevoel in je eigen huis, dan is het tijd om de website van shepherd-pantoffels.nl te bezoeken. Je kunt hier eenvoudig de pantoffels van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en direct bestellen.

Ook andere schapenvacht artikelen bestel je bij de webwinkel

Mocht je op zoek zijn naar andere comfortabele artikelen gemaakt van schapenvacht, dan kun je terecht bij shepherd-pantoffels.nl. Zo vind je op de site bijvoorbeeld ook: 

  • Schapenvacht schoenen
  • Schapenvacht handschoenen
  • Schapenvacht inlegzolen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn