Heeft u tot nu toe vruchteloos naar bedrijfsopvolging gezocht?

Ons bedrijf is de afgelopen jaren tot een heel mooi bedrijf uitgegroeid en wij hebben toen moeten besluiten wat wij met onze firma wilden doen in de toekomst. Wij hadden namelijk geen kinderen die de boel over zouden willen nemen en vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij een oplossing konden vinden. Wij hebben toen intensief naar bedrijfsopvolging gezocht en ik kan u zeggen dat dit niet eenvoudig was. Ik weet niet of u ooit naar bedrijfsopvolging gezocht heeft, maar doorgaans is het zo dat iedereen je bedrijf wel wil overnemen, maar dat niemand in staat is om dit ook echt op de juiste manier te doen. Wij hebben daarom heel lang naar bedrijfsopvolging gezocht en ik werd er op een gegeven moment helemaal lamlendig van. Wij hebben in alle hoeken en gaten naar bedrijfsopvolging gezocht en wij moesten steeds weer tot de conclusie komen dat wij de verkeerde mensen hadden gevonden. Wij hebben misschien op de verkeerde plaatsen naar bedrijfsopvolging gezocht, maar ik kan u zeggen dat het heel lastig was om iemand te vinden die met evenveel hart voor de zaak en met evenveel kennis van zaken in staat was om de boel over te nemen. Wij hebben daarom besloten dat het beter was om een bedrijf in de arm te nemen dat ons kon helpen. Wij hebben toen gekeken wie wij in de arm konden nemen omdat wij dus zelf lang tevergeefs naar bedrijfsopvolging gezocht hadden en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van adcorporate.nl konden gaan om te bekijken wat wij hier aan mogelijkheden konden vinden. Wij hebben toen gezien dat veel mensen reeds met deze experts naar bedrijfsopvolging gezocht hebben en dat stemde ons heel positief. Wij wilden graag weten wat deze mensen voor ons zouden kunnen doen en wij waren blij dat wij meteen een deskundige konden spreken toen wij even een telefoontje pleegden naar deze mensen. Wij gaven toen aan dat wij tevergeefs naar bedrijfsopvolging gezocht hadden en dat wij daarom nog steeds niet wisten hoe wij ons bedrijf moesten overdragen aan iemand die dit ook goed zou kunnen. 

Wij hebben met deze experts naar bedrijfsopvolging gezocht

Wij kregen te horen dat deze mensen ons goed konden helpen en wij hebben toen gezamenlijk naar bedrijfsopvolging gezocht. Dat was heel erg fijn om te doen want nu ging het er niet om of wij iemand konden vinden, maar wie wij het meest geschikt vonden. Dit bedrijf heeft heel goed naar bedrijfsopvolging gezocht en ik ben blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. Als u daarom ook tevergeefs naar bedrijfsopvolging gezocht heeft, dan raad ik u aan om ook een keer naar adcorporate.nl te surfen. 

Wilt u meer weten? 

Als u de site van dit bedrijf nog niet heeft bekeken, dan raad ik u aan om:

  • Even naar adcorporate.nl te surfen 
  • Te bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen 
  • Een afspraak met deze specialisten te maken om uw wensen door te nemen 

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. Wij zijn in ieder geval blij dat wij deze experts in de arm genomen hebben. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn