Heeft u kunststof inklapbare kratten nodig?

Wij staan iedere dinsdag en donderdag op de markt en dat betekent dat wij een grote wagen vol met goederen naar de markt moeten slepen. Een van de dingen die wij aan het eind van de dag meestal doen, is goederen van onze collega’s inkopen om die vervolgens in onze winkel weer te verkopen. Dat betekent dat wij aan het begin van de marktdag veel van onze eigen goederen in onze wagen moeten laden. Aan het eind van de dag moeten wij veel ruimte in onze wagen hebben om de grote goederen van onze collegae mee te nemen naar onze winkel. Wij werkten vroeger altijd met houten kratten die wij de dag na de markt weer moesten ophalen omdat wij namelijk geen ruimte in de auto hadden om de kratten en onze handelswaar aan het eind van de dag mee naar huis te nemen. Wij vonden dit op een gegeven moment heel onhandig worden en dus hebben wij gekeken of wij ook kunststof inklapbare kratten konden kopen. Als wij namelijk met kunststof inklapbare kratten zouden gaan werken, zouden wij niet meer de volgende dag onze kratten hoeven ophalen omdat wij de kunststof inklapbare kratten eenvoudig konden inklappen en vervolgens konden opstapelen. Dat zou ons niet alleen heel ruimte in onze wagen opleveren, maar ook heel tijd gaan schelen. Wij hebben daarom gekeken of wij een bedrijf konden vinden dat ons aan goede kunststof inklapbare kratten kon helpen. Wij hebben op allerlei sites gekeken en wij hebben gezien dat wij het beste een keer op de pagina van boxpall.nl konden gaan kijken. Deze site heeft namelijk allerlei mooie mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar pallets en kratten om goederen mee te vervoeren. Wij vonden het prettig om te zien dat je hier voor een hele goede prijs kunststof inklapbare kratten kunt kopen en wij hebben daarom ook met veel plezier door het aanbod gebladerd. Wij hebben gezien dat wij hier heel veel mogelijkheden aangeboden kregen en wij hebben daarom ook snel een bestelling geplaatst. Zo’n buitenkans wil je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Wij hadden onze kunststof inklapbare kratten al heel snel in huis waardoor wij deze dus meteen in gebruik konden nemen. 

Deze kunststof inklapbare kratten hadden wij eerder moeten hebben 

Wij werken nu al een tijdje met onze kunststof inklapbare kratten en dat bevalt ons echt heel erg goed. Wij merken dat wij veel sneller onze goederen van A naar B kunnen brengen en op de terugreis hebben wij veel meer ruimte in onze auto. Wij zijn dus zeer content met onze kunststof inklapbare kratten. Mocht u er ook een aantal nodig hebben, dan raad ik u aan om even naar boxpall.nl te gaan surfen. 

Hier kunt u de kratten bestellen 

Als u het zichzelf ook gemakkelijk wilt maken met het vervoeren van welke goederen dan ook, kies dan voor de kratten van boxpall.nl omdat:

  • Deze van zeer hoge kwaliteit zijn
  • Deze zeer voordelig geprijsd zijn
  • U ze vandaag kunt bestellen en ze al op heel korte termijn kunt gaan gebruiken 

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn