Heeft u deze doseermachine al gezien?

Ons bedrijf heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het maken van poeders waarmee je goed kunt schoonmaken. Wij merkten namelijk dat er steeds meer mensen waren die niet tevreden waren over de schoonmaakmiddelen die zij gebruikten en dus zijn wij gaan kijken hoe wij hier iets aan konden doen. Wij wilden graag een duurzaam product maken en wij hebben uiteindelijk een heel goed poedertje weten te maken. Dit verkocht al snel als een trein en wij zijn afgelopen jaar dan ook op grootschalige productie overgestapt. Een van de dingen waar wij al snel tegenaan liepen, was het feit dat wij het lastig vonden om alle doosjes die wij produceerden, goed te vullen. Het is namelijk zo dat wanneer je dit handmatig doet, je heel veel tijd kwijt bent aan het afwegen en het vullen van de doosjes. Vandaar dat wij gekeken hebben of wij misschien ergens een goede doseermachine konden vinden. Wanneer je namelijk een doseermachine inzet voor dergelijke klussen, dan kun je er zeker van zijn dat je snel kunt vullen en dat je altijd de juiste hoeveelheid in de doosjes kunt aanbrengen. De vraag was dus waar wij een goede doseermachine konden vinden. Wij wilden namelijk een goede investering doen en dat mocht dan ook wel wat kosten. Toch wilden wij liever niet ons geld over de balk smijten dus als wij een goede doseermachine konden kopen voor een goede prijs, dan zou ons dat heel goed kunnen helpen. Wij hebben daarom gekeken waar wij in Nederland een mooie doseermachine konden vinden, en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van adlppack.nl. Dit bedrijf is alles wat je nodig hebt wanneer je een goede doseermachine zoekt. Het is namelijk zo dat deze mensen alles in hun assortiment hebben opgenomen om snel goederen te kunnen verpakken. Wij hebben daarom meteen even contact met deze mensen opgenomen om te horen wat zij voor ons konden betekenen. 

Deze doseermachine hadden wij nodig

Toen wij eenmaal gingen kijken naar de doseermachine van dit bedrijf, hadden wij gelijk in de gaten dat wij hier een goede deal konden sluiten. Je kunt hier namelijk een doseermachine kopen die helemaal geschikt is voor het doeleind dat wij voor ogen hadden. Toen wij even met een van de mensen van dit bedrijf over de doseermachine gingen praten, kregen wij te horen dat deze voor ons een heel goede oplossing zou bieden voor het probleem waar wij al vaak tegenaan gelopen waren. Genoeg reden dus om deze doseermachine te bestellen. 

Wij kunnen nu veel meer produceren

Sinds wij onze machine in huis hebben, kunnen wij heel veel meer produceren. Wij kunnen onze goederen snel afwegen en vervolgens in de verpakking doen. Dat bespaart ons heel veel tijd en dus kunnen wij nu nog meer produceren. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel goede machine kunnen kopen 
  • Wij zijn heel goed voorgelicht door de medewerker van dit bedrijf
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geslaagd
  • ADLPPACK.nl

Mocht u ook een machine zoeken om verpakkingen mee te vullen, dan raad ik u aan om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn