Han Schnek

Schnek - Han SchnekWilt u eens een origineel cadeau geven? Of hebt u zelf de behoefte aan een cursus fotografie? Dan moet u toch echt bij Han Schnek zijn. Kijkt u maar eens op zijn website en laat u overtuigen van zijn vakkennis. Ook als u al het een en ander weet over fotografie kan het zeker geen kwaad om dit te onderhouden. Dit is een leuke en uitdagende hobby die u zowel binnen als buiten kunt beoefenen. En u kunt dit uw kinderen en zelfs kleinkinderen leren want gaat u er maar vanuit dat over honderd jaar nog steeds gebruik wordt gemaakt van het fototoestel. Hoewel dan waarschijnlijk wel in een andere vorm. Alles wordt immers steeds kleiner. Maar echt superscherpe lenzen zijn nog altijd behoorlijk groot en we zien dat ook zeker niet veranderen. Ondanks het feit dat de smartphone veel wordt gebruikt en het de digitale camera doet verdwijnen is fotografie een kunst op zich. Een analoge camera is misschien niet waar u dan aan denkt maar bijvoorbeeld de werking van een spiegelreflexcamera is zeker wat Han Schnek u allemaal kan uitleggen. Dankzij Han Schnek kunt u dan ook als beginnend fotograaf aan de slag. Of het nu voor de lol is, uw werk er van wilt maken of in een creatieve bui bent en daarom mooie foto’s wilt maken, Han Schnek staat voor u klaar met de benodigde kennis. Han Schnek heeft dan ook een behoorlijk staat van dienst. Kijkt u maar eens op zijn website: schnek.nl, daar kunt u alles lezen over zijn passie: de fotografie. U kunt er tevens een keuze maken uit vele cursussen die hij kan verzorgen. Zowel voor beginners als gevorderden en zelfs experts zullen nog veel kunnen opsteken van de lessen van Han Schnek. En dat tegen een lage prijs zodat u bij Han Schnek zeker geen dief van uw eigen portemonnee zult zijn.

Han Schnek is van alle markten thuis op het gebied van de fotografie

Kent u dus iemand die erg van fotografie houdt maar er eigenlijk nog niet zo heel erg veel van afweet waardoor de helft van zijn of haar foto’s uitlopen tot een regelrechte teleurstelling? Dan kunt u hem of haar opgeven voor een cursus, gegeven door Han Schnek. Een geweldig idee als u nog een origineel en lief cadeau zoekt voor iemands verjaardag, als kerstcadeau of zo maar om iemand in het zonnetje te zetten. Ook als u zelf uw kennis en kunde bij wilt schaven is het aan te raden om met Han Schnek in zee te gaan. Hij is zeer inspirerend en u kunt hem echt alles vragen. Geen vraag is te dom, het is immers een vraag naar kennis. U kunt bij Han Schnek terecht voor onder andere de volgende cursussen:

  • wilt u een eendaagse fotocursus waarbij u de basis van het fotograferen en de werking van het toestel onder de knie krijgt? Kiest u dan voor de basis cursus camera techniek
  • ook is de compositie van de foto van belang. Wilt u daarom basis workshop compositie volgen? Ook dat is mogelijk bij Han Schnek
  • liever een praktijkdag in de open lucht volgen aan de hand van Han Schnek? Leert u dan alles over het nemen van de perfecte vakantiefoto tijdens de basis workshop vakantie fotografie.

Klikt u maar op een van deze drie categorieën als u dit als muziek in uw oren klinkt. U vindt er nog veel meer uitleg, de doelstellingen van de dag, de kosten en wat er zoal aan bod komt. Wees wel op tijd met het reserveren want Han Schnek is een drukbezet man. Als u een beetje op tijd bent dan is de kans erg groot dat het wel goed gaat komen. Han Schnek verzorgt zowel groepscursussen als individuele trainingen.

Leer fotograferen dankzij zijn expertise

Ziet u een cursus fotografie van Han Schnek wel zitten? Neemt u dan vandaag nog contact met hem op. Op de website vindt u hoe u dit het beste kunt doen. Zo kunt u het formulier meteen invullen met daarin uw wensen en vragen. Vergeet u niet om uw naam en eigen e-mailadres achter te laten, dan stuurt Han Schnek u zo spoedig mogelijk een bericht terug. Ook vindt u het mobiele nummer en uiteraard het adres van de studio van deze gerenommeerde fotograaf. Gevestigd in Haarlem en dus voor iedereen eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Dankzij de handige ligging, centraal in het land en tevens in de stad zal het voor eenieder een eitje zijn om de studio te bereiken. Han Schnek werkt 7 dagen per week en is daardoor bereikbaar op alle dagen van de week tussen 09.00 uur en 20:00 uur. Een snel antwoord is dus gegarandeerd. Wilt u zich alvast een beetje inlezen? Dan vindt u op de website alvast wat handige tips over onder andere het neen van de perfecte vakantiefoto, het geheim van de zogenaamde “sprekende foto” en nog veel meer leuke verhalen. Volgt u dit blog dan ook, het wordt veelvuldig geüpdatet. Het kan dan ook zeker geen kwaad om de website even te bookmarken, dan raakt u Han Schnek niet meer uit het oog. Als u hebt gekozen om een van deze cursussen cadeau te geven, dan kunt u alvast een mooie cadeaubon opvragen. We versturen het meteen na uw aanvraag en nadat de betaling is verwerkt. Deze bonnen zijn maar liefst een heel jaar geldig. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn