Goochelaar

Houdt u binnenkort een feestje, omdat u jarig bent, gaat trouwen of een jubileum te vieren hebt? Dan wilt u natuurlijk graag dat uw gasten het naar hun zin hebben. Veel mensen vinden het prima om gezellig met elkaar te kletsen en als er leuke muziek gedraaid wordt, dan is het vaak ook al goed. Maar natuurlijk is het ook wel leuk als er wat bijzonders gebeurt, zoals een optreden van een goochelaar. Bij het horen over een goochelaar denken mensen vaak al snel dat dit vooral leuk vermaak is voor kinderen. Natuurlijk vinden die de trucs ook heel erg leuk, maar dat neemt niet weg dat ook volwassenen erg kunnen genieten van een dergelijke show. Als uw gasten uit verschillende leeftijdsgroepen komen, dan is een optreden van een goochelaar dus een aanrader. Hij zal zowel jong als oud kunnen vermaken. Natuurlijk kijken volwassenen wel heel anders naar een dergelijk optreden als de jonge jeugd. Kleine kinderen hebben geen idee van wat voor soort handigheidjes iemand moet hebben om dergelijke trucjes uit te kunnen voeren, zij zien het meer als een soort magie, als tovenarij. Dit maakt dat zij vol verbazing en verwondering hiernaar kunnen kijken. Oudere jeugd en volwassenen weten natuurlijk dat een goochelaar heel hard heeft moeten oefenen om bepaalde zaken onder de knie te krijgen en dat er allerlei handigheidjes zijn om de getoonde trucs uit te kunnen voeren. Juist doordat zij weten hoe lastig het is om dit soort dingen te doen, zullen zij vol bewondering naar de show kijken. Daarnaast zullen zij ook verwondering ervaren over hoe het toch mogelijk is dat bepaalde zaken gedaan kunnen worden. Sommige volwassenen kunnen zich echt overgeven aan de magie van de show, terwijl anderen meer nieuwsgierig zijn naar de geheimen van de goochelaar. Hoe het ook zij, er is bijna niemand te vinden die het niet kan waarderen om een dergelijk optreden te zien.

Welke goochelaar?

Lijkt het u ook wel leuk om uw feest of evenement te verlevendigen met een optreden van een goochelaar? Dan is het natuurlijk de vraag welke goochelaar u zou moeten vragen. Wie verzorgt er dergelijke optredens, wie zou u kunnen inhuren? Wat voor soort show kunt u verwachten? Het is natuurlijk belangrijk dat u dit soort zaken van te voren weet. Een zeer goede keus is Marc Woods. Hij is erg enthousiast, heeft veel ervaring en veel talent. Dit maakt dat hij veel geboekt wordt in zowel Nederland als België en Luxemburg. Hij kan zowel formele als informele gelegenheden opfleuren met zijn acts en hij kan een goede sfeer creëren. Er zijn veel redenen waarom u voor hem zou moeten kiezen als u op zoek bent naar een goochelaar voor uw feest of evenement, met Marc Woods profiteert u namelijk van:

  • zeer ruime ervaring met verschillende soorten evenementen
  • mogelijkheid tot optreden in de gehele BENELUX
  • geen reiskosten
  • mogelijkheid tot presentatie in Nederlands, Engels of Duits
  • maatwerk voor uw evenement

Bovendien heeft hij verschillende prijzen gewonnen, wat aangeeft dat u er echt zeker van kunt zijn dat hij een hoge kwaliteit levert. Dit is natuurlijk belangrijk, u wilt namelijk immers wel dat uw gasten onder de indruk zijn van de kunsten van de goochelaar die u ingehuurd hebt. Anders wordt het een flop. Doordat deze goochelaar honderd procent tevredenheidgarantie geeft, kunt u er zeker van zijn dat alles aan uw wensen zal voldoen.

Verschillende soorten shows

Als u ervoor kiest om Marc Woods voor uw evenement in te huren, dan kunt u een keuze maken uit een van de standaardshows van deze goochelaar. Zo kan er gekozen worden voor de act Close-Up Magic, waarbij de gasten erg dichtbij de goochelaar zitten. Zo kunnen zij alles goed zien. De verbazing zal er des te groter om zijn, aangezien het alsnog geheel verborgen blijft hoe hij het voor elkaar krijgt om alle trucs uit te voeren. Deze variant is vooral geschikt voor kleinere groepen. Is de groep groter, dan is Magic Ways een goede keus. Uw gasten krijgen dan alle verschillende facetten van het goochelen te zien. Vingervlugheid, zakkenrollen, mindreading, deze goochelaar kan het allemaal en zal uw gasten hier mee weten te vermaken en te verbazen. Is uw evenement verspreid over verschillende zalen en lopen de mensen rond? Dan is de variant Magisch Café een goede optie. Hierbij geeft Marc Woods een doorlopende show aan de bar van het Magisch Café, zodat iedereen deze een keer kan bekijken. Een andere optie is de Entree Act. Hierbij worden uw genodigden vermaakt nog voordat het feest begonnen is. Bij de ingang zal Marc Woods als beveiliger alle bezoekers willen controleren en hij zal bij iedereen wel wat vinden. Deze act zorgt er voor dat mensen al helemaal in de feestsfeer gebracht worden. Het is bovendien erg origineel, niet veel feesten zullen op een dergelijke manier beginnen. Veel mensen zijn ook erg nieuwsgierig naar hoe een goochelaar nu precies alle trucs uit kan voeren. Daarom biedt Marc Woods u ook de mogelijkheid om een workshop bij hem te volgen. Ook dit kan bij u op locatie verzorgd worden. Hij legt dan uit welke geheimen er zijn voor iedere truc. U kunt deze dan bovendien zelf leren uit te voeren en zo kunt u zelf ook uw familie en vrienden versteld laten staan met uw kunsten. U merkt het, een goochelaar inhuren is dus voor veel verschillende gebeurtenissen een zeer goede keus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn