Glazen wand

Wil jij een afscheiding maken in een kamer, zonder dat je het gevoel van ruimtelijkheid verliest? Dan is een glazen wand hiervoor ideaal! Visueel gezien blijft de ruimte immers even groot, maar toch kun je zo de gewenste scheiding aanbrengen. Op die manier hoor je de ander bijvoorbeeld niet als deze een gesprek aan de telefoon voert, terwijl je elkaar toch kunt zien. Dit kan heel goed van pas komen in kantoorruimtes waar je mensen ontvangt. Zo houd je zicht op hoe het bij je collega gaat, zonder dat je kunt horen wat er besproken wordt. Een glazen wand kan echter in heel veel verschillende situaties ingezet worden. Zo kun je het bijvoorbeeld ook in huis goed gebruiken om je woonkamer in twee delen op te delen of om in de badkamer het douchegedeelte van de rest van de badkamer te scheiden. Er zijn echt tal van toepassingsmogelijkheden! Of wat dacht je van een schuifwand of een vouwwand van glas, ook dit is echt heel erg handig om te hebben in plaats van een schuifwand van een ander materiaal. Een glazen wand is dus echt op heel veel verschillende manieren toepasbaar en ook op heel veel verschillende locaties.

Bijzondere glazen wand

Veel mensen die denken aan een glazen wand, denken meteen aan een exemplaar van doorzichtig glas. Dit is natuurlijk een mogelijkheid, maar je kunt ook kiezen voor exemplaren die niet helemaal doorzichtig zijn of versierd zijn, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • privacy glas
  • gekleurd glas
  • kunst op glas

Bij de privacy variant, is het materiaal ondoorzichtig gemaakt. Hierbij heb je de mogelijkheid te kiezen voor een variant waarbij het glaspaneel als het ware gelamineerd is met het matglas, wat je de mogelijkheid geeft om het ook weer transparant te maken – dit kan met één druk op de knop! Dit biedt je dus heel veel mogelijkheden. Wat ook leuk is, is een glazen wand in kleur. Je kunt bijvoorbeeld vakken maken waar je verschillende kleuren in laat zetten. Een andere leuke optie, is een kunstwerk op het glaspaneel aangebracht. Je kunt denken aan werk van verschillende kunstenaars, zoals Herman Brood. Dat geeft toch echt meteen een heel bijzondere uitstraling! Dit is echt een originele manier om je huis een nieuwe en andere uitstraling te geven en zo heb je ook meteen een kunstwerk in huis! Zo kan een glazen wand dus ook juist voor meer levendigheid zorgen.

Uitstekende kwaliteit

Wil jij een glazen wand in huis of op kantoor laten plaatsen? Dan ben je bij Interglass helemaal aan het juiste adres! Zij bieden veel verschillende mogelijkheden op dit gebied, alle opties die hiervoor aan bod zijn gekomen kun je bij hen bestellen! Het is misschien lastig om je op basis van een tekst een beeld te vormen van hoe het er uit zou kunnen zien, vooral bij de kunstvariant en gekleurde variant. Daarom is het goed om eens op interglass.nl te kijken, daar kun je verschillende voorbeelden zien van hoe een glazen wand toegepast kan worden! Je kunt hier ook meer lezen over de mogelijkheden die veiligheidsglas jou kunnen bieden en over de voordelen die brandwerend glas jou kunnen bieden. Heb jij een bepaald idee voor jouw woning? Neem dan gerust eens contact met hen op, de kans is groot dat zij jouw wens uit kunnen voeren! Weet jij dat je een scheidingswand wilt, maar weet je nog niet hoe dit er uit moet komen te zien of wil je gewoon weten welke mogelijkheden er voor zijn? Ook dan kun je gewoon eens contact met hen opnemen, zij adviseren jou graag over de mogelijkheden voor een glazen wand in jouw situatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn