Genieten van warm water in de buitenlucht met een modern houten bad

hottubselect - Houten bad

Je ziet de mensen van de ‘upperclass’ op tv wel eens genieten van een lekker glas champagne in een houten bad. Vaak zitten ze gewoon buiten en soms zitten ze buiten terwijl de wereld bedekt is met een dikke laag sneeuw. Hoe is het mogelijk dat je buiten in bad kunt zitten terwijl het buiten koud genoeg is voor sneeuw? Dat is mogelijk, want zij maken waarschijnlijk gebruik van een modern Fins houten bad. Deze houtgestookte baden kun je het hele jaar door gebruiken. Het feit dat je op tv rijke mensen ziet met champagne wil niet zeggen dat een houten bad niet ook toegankelijk is voor jou. Waarom zou jij niet ook mogen genieten van een lekker warm bad met bubbels? Als je interesse hebt in een houten bad, dan kun je het beste een bezoekje brengen aan onze website hottubselect.nl. Wij verkopen namelijk houten baden van de beste kwaliteit. Onze Hot Tubs van hout zijn allemaal gemaakt met hetzelfde Finse vakmanschap. Dat betekent dat je optimale kwaliteit ontvangt voor een zeer redelijke prijs. Een houten bad is niet alleen zeer esthetisch verantwoord, het is ook nog eens een milieuvriendelijke keuze. Een houten bad past natuurlijk goed in een natuurlijke omgeving en daarom past een dergelijk bad goed in een groene tuin. Maar houtgestookte baden belasten het milieu minimaal. Daardoor kun jij extra comfortabel genieten van dat bubbelende water. Je kunt natuurlijk ook voor een kunststof bad kiezen. Deze keuze brengt een eigen set aan voor- en nadelen met zich mee. Als je niet zeker weet wat je moet kiezen, dan kun je altijd terecht op onze website voor meer informatie. Wat je ook kunt doen is een bezoekje brengen aan onze showroom. We hebben 4 showrooms verspreid over heel Nederland. Voor informatie over de adressen en de openingstijden kun je terecht op onze website. Woon je niet in de buurt of heb je gewoon een snelle vraag, dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen met onze helpdeks. Wij zitten altijd voor je klaar om je snel te woord te staan en om je te helpen bij het maken van een goede keuze.

Bestel je houten bad snel en gemakkelijk via onze site

De dagen beginnen weer korter te worden en de avonden zijn nu al volledig in duisternis gehuld. Dat betekent dat je nu juist prima kunt genieten van een houten bad. Niets is fijner dan lekker genieten van warm water in je tuin terwijl het om je heen donker en winters is. Je kunt een houten bad prima combineren met een houten overkapping. Als je een terras hebt met een overdekte veranda, dan is dit een ideale plek om het houten bad te plaatsen. Op deze manier kun je bij wijze van spreken zelfs genieten van een bad als het sneeuwt. Nu is dus een ideale tijd om een houten bad te bestellen. Wij van hottubselect.nl hebben in ieder geval 75 verschillende soorten baden voorradig in ons eigen assortiment. Dit zijn tevens de meest populaire baden. Dus mocht je één van deze baden kiezen, dan weet je zeker dat je binnen enkele dagen al kunt genieten van een heerlijke ontspannende ervaring in je eigen Hot Tub.

Comfort en gebruiksgemak vind je bij hottubselect.nl

Als je een bubbelbad koopt, dan wil je daar natuurlijk zo weinig mogelijk omkijken naar hebben. Idealiter is het zo dat je in en uit het bad kunt stappen zonder zelf iets te hoeven doen. Helaas is dat niet mogelijk, maar we kunnen het je wel gemakkelijk maken. Daarom zijn onze baden:

  • snel op te warmen
  • Hygiënisch
  • Gebruiksvriendelijk
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn