Festival kleding

Vind jij het ook fijn om naar een speciaal evenement speciale kleren te dragen? Ik vind dat persoonlijk wel altijd prettig en draag daarom bijvoorbeeld graag speciale Festival kleding. Natuurlijk kun je ook gewoon je dagelijkse kloffie aandoen, zoals je spijkerbroek met een leuk shirt en er is ook helemaal niks mis mee om dit te dragen. Als jij je daar prettig bij voelt, moet je dat aantrekken. Want daar gaat het om, dat jij je prettig voelt. Persoonlijk vind ik het heel erg leuk om Festival kleding aan te trekken, daar voel ik mij goed bij. Hiermee krijg ik meteen het gevoel dat het niet een dag is zoals alle andere dagen, maar dat ik iets bijzonders ga doen. Ik trek dan iets aan waar ik mij goed in voel, wat ik lekker vind zitten en wat in mijn ogen een leuke uitstraling heeft. Zo ben ik helemaal klaar voor het festivalbezoek en kan ik daar optimaal van gaan genieten! Wat mij betreft draagt het dragen van Festival kleding dus zeker bij aan het hebben van een mooie tijd!

Festival kleding kopen

Wat verstaan we nu onder Festival kleding? Dat is natuurlijk maar net welke draai jij er aan geeft. Zoals gezegd zijn er velen die een shirt en spijkerbroek heel prettig vinden om dan aan te hebben en dan zou je dus kunnen zeggen dat dit het voor hen is. Zoals gezegd draag ik liever iets anders. Ik houd ervan om bijvoorbeeld gekleed te gaan in een stijl die een combinatie is van:

  • gipsy
  • hippie
  • bohemien

Vaak draag ik dan iets als een korte broek met daaronder een leuke, opvallende panty. Dit combineer ik dan graag met een vrolijk hemd dat met kant is afgezet en daaroverheen draag ik dan een bijzondere kimono. Het voordeel in mijn ogen van deze Festival kleding is dat het heerlijk zit, dat het vrolijk en feestelijk staat en dat het luchtig genoeg is om het niet te warm te krijgen, maar bedekt genoeg om niet genadeloos te verbranden op het open veld. Voor mij heeft dit dus alles in zich wat ik zoek in kleren voor een dergelijk evenement. Uiteraard maak ik het geheel af met een leuk paar schoenen en met de nodige accessoires, want ook dat hoort wat mij betreft bij Festival kleding!

Bijzondere ontwerpen

Zoals gezegd houd ik voor mijn Festival kleding van een wat bijzondere stijl. Deze vind ik zelf heel goed terug bij de ontwerpen van Miriam Flores. Onder het merk Hippie Massa maakt zij prachtige kledingstukken. Wat mij er zo in aanspreekt is in de eerste plaats dat zij altijd met kwalitatief zeer hoogwaardige materialen werkt. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan zijde en aan velvet. Zij besteedt veel aandacht aan het zoeken van het juiste materiaal bij een ontwerp, zodat het echt een prachtstuk wordt. Daarnaast spreekt mij ook heel erg aan dat haar kledingstukken uniek zijn. Al haar Festival kleding wordt namelijk in zeer kleine oplages gemaakt en bovendien wordt alles met de hand gemaakt. Hierdoor heb je dus echt een bijzonder en uniek kledingstuk en dat is fijn als jij er van houdt om niet hetzelfde te dragen als alle andere mensen. Daar komt wat mij betreft nog een groot pluspunt bij en dat is dat zij erg veel aandacht heeft voor details. Denk dan aan franjes of aan het gebruik van bijzondere knoopjes. Dat maakt het geheel voor mij echt helemaal af! Ben jij benieuwd naar wat voor Festival kleding zij maakt? Dan moet je absoluut eens kijken op MiriFloores.com. Hier vind je ook meer informatie over haar werkwijze. Je wordt dan vast net zo enthousiast hierover als ik!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn