Fantastische pianist boeken?

Heeft u binnenkort een gelegenheid, welke wel voorzien kan worden van een fantastisch pianospel? Pianist Thomas Alexander speelt met gemak en plezier de meest diverse muziekstukken op de meest uiteenlopende feesten en partijen. Deze geweldige pianist is te boeken voor diverse gelegenheden, tegen de meest klantvriendelijke tarieven. Thomas Alexander is beschikbaar voor huisconcerten, bedrijfsfeesten, bruiloften, uitvaarten en crematies. Wanneer u hiervoor Thomas Alexander als pianist boekt, kan hij naast fantastische klassieke stukken ook bekende meezingers spelen. Op deze manier kunnen uw gasten gezellig meezingen of zelfs de dansvloer opgaan. Met de wereldwijde ervaring die Thomas Alexander, geboren op Nederlandse bodem, heeft opgedaan, is hij de perfecte pianist om te boeken en uw gasten te vermaken. 

Pianist boeken: Thomas Alexander

De geweldige pianist Thomas Alexander is beschikbaar voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Op het moment dat u een pianist wilt boeken voor een speciale gelegenheid (denk hierbij aan een bruiloft, crematie of uitvaart) dan bent u natuurlijk niet op zoek naar zomaar een pianist. Thomas Alexander is een toegewijde enthousiaste pianist die u kunt boeken. Zijn van natuurlijke vriendelijke en open houding maakt Thomas Alexander tot een zeer toegewijde en veelgevraagde pianist geworden. Toen Thomas Alexander veertienjaar was, werd deze jonge man al toegelaten tot de ‘jong-talent’ afdeling bij het zeer bekende Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hier werd hij uiteindelijk opgeleid tot klassiek pianist, welke u hedendaags voor uw evenementen kunt boeken. Gedurende zijn studietijd ontwikkelde Thomas Alexander als snel een liefde voor improviseren en het door elkaar spelen van diverse muziekgenres. Dit maakt hem hedendaags een geschikte pianist om te boeken voor diverse evenementen. Voor zijn improvisatie en klassieke piano stukken heeft ThomasAlexanderpiano.com al diverse prijzen gewonnen. Hij speelde vele concerten, zowel in Nederland als daarbuiten. Denk hierbij aan optredens voor onder ander het Koningshuis, Unesco, de Deutsche bank, de Telegraaf, KPMG en nog vele anderen. 

Soorten evenementen

De geweldige pianist Thomas Alexander is beschikbaar voor allerlei soorten evenementen. Op de website van deze pianisten kunt u alvast even rondkijken tussen de verschillende optreden van hem, en kijken naar de mogelijkheden van het boeken van deze pianist met betrekking tot verschillende soorten evenementen. De evenementen waarvoor u deze pianist kunt boeken zijn:

  • Pianist Klassiek concert. Een klassiek concert is een bijzondere gebeurtenis welke zich afspeelt in het hier en nu. Alles wat plaatsvindt tijdens dit type concert is uniek.
  • Pianist huiskamerconcert. De huiskamer is een plek waar u helemaal zichzelf kunt zijn, waar men persoonlijkheid uitdraagt en een veilige omgeving creëert voor u zelf en uw dierbaren. Hierdoor is een optreden in een huiskamer voor zowel de toeschouwers als de artiest speciaal.
  • Pianist uitvaart/begrafenis. Afscheid nemen van iemand is altijd lastig. Gepaste en stijlvolle muziek, door een geboekte pianist, kan de pijn en het verdriet verdraagzamer maken en het afscheid tot een mooie persoonlijk herinnering maken.
  • Pianist huwelijk/bruiloft. Een huwelijk is het moment waarop een sprookje werkelijkheid wordt. Deze speciale gebeurtenis is één van de mooiste dingen van het leven. Hierbij wilt u natuurlijk een fantastische pianist, welke nummer kan spelen die voor u en uw aanstaande man/vrouw een bijzondere betekenis hebben.
  • Pianist evenement/feest/receptie/diner. Voor andere evenementen is Thomas Alexander natuurlijk ook beschikbaar als pianist. Neem hiervoor vooral contact op via de gegevens op de website. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn