Extra luxe? Kies voor ‘camping prive sanitair’

Houdt u van het echte buitenleven, maar vindt u het ook belangrijk om op ieder moment onder de douche te kunnen springen, naar het toilet te gaan of u handen te wassen zonder dat u daarvoor eerst naar een toiletgebouw hoeft te lopen? Dat is iets wat sommige mensen toch belangrijk vinden als ze gaan kamperen. Camping de Berken heeft daarom een unieke mogelijkheid voor mensen die luxe en buitenleven willen verenigen. Dat is de optie ‘camping prive sanitair’. Ga op de website van camping de Berken naar de optie ‘camping prive sanitair’ en bekijk de mogelijkheden. Als u kiest voor deze extra luxe van de optie ‘camping prive sanitair’ dan zijn daar kosten aan verbonden. Maar nog steeds kunt u rekenen op zeer scherpe prijzen. Als u toch aan het kijken bent wat de mogelijkheden zijn, bekijk dan ook onze aanbiedingen. Regelmatig bieden wij mooie staplekken aan tegen een gereduceerde prijs. Een weekendje weg kan dan heel voordelig zijn! Ook bij deze aanbiedingen heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de optie ‘camping prive sanitair’. Wat houdt dat eigenlijk precies in; ‘camping prive sanitair’, hoor ik u denken. Over het algemeen laat een camping en kamperen in brede zin zich kenmerken door het buitenleven. Men maakt gebruik van openbare toiletgebouwen en doet de was en de afwas ook in een openbare ruimte. Dat heeft zeker zijn charme, maar wij merken ook dat mensen met kinderen het toch vaak belangrijk vinden om voor een andere mogelijkheid te kiezen en dat is de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de eigen sanitaire voorzieningen. Wat valt er allemaal onder ‘camping prive sanitair’ als u kiest voor deze optie? Kiezen voor ‘camping prive sanitair’ betekent kiezen voor:

  • een eigen toilet
  • een eigen douche
  • een eigen wastafel
  • warm water
  • onderhoud

Camping prive sanitair of een blokje om?

Camping de Berken laat zich kenmerken door een zeer persoonlijke en gezellige sfeer. Onze gasten komen dan ook graag terug. Mocht u graag een plaatsje willen veroveren op onze gezellige camping, zorg dan dat u op tijd boekt, want de plaatsen zijn snel vergeven. U heeft verschillende mogelijkheden om te kiezen. Zo hebben wij tal van schaduwrijke plekken die met name in de zomer erg geliefd zijn. Ook vinden sommige mensen het belangrijk om een plek te hebben die niet te ver verwijderd is van de toiletgebouwen. Mensen die kiezen voor de optie ‘camping prive sanitair’ hoeven daar geen rekening mee te houden, want zij kunnen gewoon gebruik maken van het eigen toilet, een eigen wastafel en een eigen douche. Camping de Berken is perfect gelegen. Vanaf de camping wandelt of fietst u zo de mooiste natuur van Nederland in. Als u tips wilt over welke routes zeer de moeite waard zijn, vraag dan aan een van onze medewerkers om advies. U zult merken dat u als u geniet van een vakantie op camping de Berken, iedereen u te hulp zal schieten. Er heerst op onze camping namelijk een zeer gezellige en gemoedelijke sfeer en vaak ontstaan er dan ook vriendschappen voor het leven op onze gezellige camping. U heeft in de avond en namiddag ook de mogelijkheid om een lekker patatje af te halen en als u zich in een gezellige ambiance wilt begeven, bezoek dan eens ons naastgelegen brasserie. Hier geniet u van een lekkere kop koffie, thee en de appeltaart moet u minstens een keer geprobeerd hebben! Camping de Berken is er voor iedereen en mensen van alle leeftijden zijn er van harte welkom om te genieten van de mooiste natuur van Nederland in de leukste sfeer!

Camping prive sanitair: vraag informatie aan

Bent u op zoek naar een camping met uw eigen sanitaire voorzieningen in Nederland omdat u graag gebruik maakt van een eigen toilet en douche? Dan bent u bij camping de Berken helemaal op het juiste adres. Ga naar de optie ‘camping prive sanitair’ en bekijk de mogelijkheden. De staplekken die wij bieden onder de optie ‘camping prive sanitair’ zijn gelegen op verschillende plaatsen op onze gezellige camping. Bent u van plan om met het hele gezin naar camping de Berken te komen, dan is deze optie misschien wel iets voor u. Voor kinderen is camping de Berken een waar paradijs. Niet alleen op de camping zelf is er van alles voor hen te beleven, ook in de omgeving zijn er tal van mogelijkheden. Veel van onze gasten steken dan ook de loftrompet af over de mogelijkheden die wij bieden en hoe die zo geweldig in balans zijn met de mogelijkheden in de omgeving. Als u niet bekend bent met het Drentse landschap, dan staat u heel wat te wachten! De camping is gelegen op de Drentse Hondsrug en vormt een unieke uitvalsbasis om een geweldige wandel- of fietstocht te maken. Gebieden zoals ‘het Drouwenerzand’, het ‘Beek- en Esdorpenlandschap’, ‘de Hunze Vallei’ en natuurlijk ‘de Hunebedden’ mag u beslist niet aan u voorbij laten gaan als u op camping de Berken van een vakantie geniet. Voor de kinderen zijn er in de buurt diverse mogelijkheden zoals Sprookjeshof Zuidlaren en ook zijn er verschillende zwembaden waar de kinderen lekker kunnen ravotten in het water. Culinair genieten kan ook zeker in deze omgeving. Tal van restaurants zetten u de lekkerste maaltijden voor. Dat wordt smullen na een fikse wandel- of fietstocht!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn