Ei 146 rookmelder kopen bij allesveilig.nl

Ben je op zoek naar een hoogwaardige rookmelder zoals de ei 146 rookmelder, dan ben je bij Alles Veilig helemaal op het juiste adres. De Alles Veilig ei 146 rookmelder is een van de beste en meest betrouwbare melders die je kunt aanschaffen. Deze variant werkt op stroom en heeft een duurzaamheid van tien jaar. Je kunt er dus bij brand op rekenen dat je op tijd wordt gewaarschuwd door deze ei 146 rookmelder van Alles Veilig. Niet veel mensen denken na over het plaatsen van een rookmelder. De meeste mensen hebben toch de mentaliteit van ´het zal mij niet gebeuren.´ Maar helaas komt het nog al te vaak voor dat brand uitbreekt in woningen. Een brand kan op verschillende manieren ontstaan. Binnen het reguliere huishouden is de klassieke manier waarop brand ontstaat, het laten openstaan van het gast op het fornuis. Er kan dan een steekvlam ontstaan en als het vuur zich eenmaal verspreid, dan kunnen er zich levensbedreigende situaties voordoen, soms met fatale afloop. Als je er voor wilt zorgen dat je dit kosten wat het kosten voorkomt, kies dan voor de ei 146 rookmelder van Alles Veilig. Het is heel erg belangrijk om de juiste maatregelen te treffen in je woning. Soms kan een brand in de nacht ontstaan. Wanneer je ligt te slapen kan de rook die naar boven trekt je een vergiftiging opleveren en dan ben je reddeloos verloren voordat je in actie kunt komen. De ei 146 rookmelder gaat af op het moment dat er brand ontstaat zodat je ook in de nacht als je ligt te slapen op tijd zal worden gewaarschuwd. Vaak zijn het mensen met kinderen die kiezen voor het aanschaffen van een rookmelder, omdat het krijgen van kinderen mensen meer bewust maakt van de gevaren die er eventueel spelen. Een Rookmelder:

  • Zorgt voor een veiliger huis
  • Gaat op tijd af
  • Biedt preventie en bescherming

Ei 146 rookmelder beschermt tegen insecten

De ei 146 rookmelder is beschermd tegen vervuiling waardoor de kans dat er een vals alarm worden afgegeven zeer beperkt is. Wie deze melder aanschaft online bij onze webwinkel zal snel merken dat hij zeer makkelijk zelf te plaatsen is. Je kunt de ei 146 rookmelder bovendien vervangen voor de rookmelder die standaard is geplaatst in de woning. Hij voldoet namelijk aan alle veiligheidsmaatregelen die zijn opgesteld door de EU. Als je in je huis al rookmelders hebt met bedrading, dan hoef je niet voor nieuwe bedrading en installatie te zorgen wanneer je de melders zelf wilt vervangen. De ei 146 rookmelder kun je makkelijk aansluiten op de bestaande bedrading.

Waarom een rookmelder plaatsen?

Zoals eerder besproken denken mensen niet zo snel aan het plaatsen van een rookmelder. Het is iets wat over het algemeen niet bovenaan het prioriteitenlijstje prijkt. Maar natuurlijk is het wel degelijk belangrijk om er voor te zorgen dat je jezelf en je woning goed beschermd tegen mogelijke brand. Zoals bekend schuilt een ongeluk vaak in een klein hoekje en sommige dingen heb je nu eenmaal niet in de hand. Het is dan ook van groot belang dat je je hiervan bewust bent en dat je zorg draagt voor de juiste maatregelen zoals het aanschaffen van een goede rookmelder. Bij Alles Veilig bieden wij enkel hoogwaardige materialen voor zeer scherpe prijzen. Wij richten ons sinds 2008 op brand- en inbraakpreventie en bieden daarvoor een hoogwaardig aanbod aan producten. Mocht je graag meer willen wetem over bijvoorbeeld de ei 146 rookmelder of een van onze andere producten, neem dan gerust even contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn