Een tuinman in Hengelo voor onze moeder

Een tuinman in Hengelo voor onze moederToen ik klein was woonde ik met mijn broer en ouders in een huis met een erg mooie tuin. Mijn ouders vonden het altijd erg belangrijk om een mooie tuin te hebben. Mijn vader en mijn moeder waren vaak in de tuin bezig om de tuin te onderhouden en mooi te houden. Zij zagen het niet alleen als werk, maar vonden het altijd erg leuk om te doen. Ik kan mij herinneren dat de tuin er altijd erg mooi uitzag en dat er altijd bloemen bloeiden, ongeacht het seizoen. Mijn broer en ik waren vaak in de tuin aan het spelen. We konden in de tuin rondrennen, tikkertje en andere spelletjes spelen. Een aantal jaar nadat mijn broer en ik het huis uitgingen verhuisden mijn ouders naar een ander huis. Hier woont mijn moeder nu nog steeds. Dit huis heeft een kleinere tuin, maar ook deze tuin onderhielden mijn ouders altijd goed. Nu woont mijn moeder hier alleen en helaas is ze niet meer instaat om de tuin te verzorgen. Een tuin onderhouden kan erg belastend zijn voor de knieën en de rug, dit kan mijn moeder niet meer op haar leeftijd aan. Mijn broer en ik hebben nog een aantal jaren geprobeerd om te helpen in de tuin, maar hebben hier niet meer de tijd voor. Een paar maanden geleden bespraken we de optie om een tuinman in Hengelo in te huren. Dit leken mij broer en mij allebei een goed idee en een tuinman in Hengelo hoeft niet duur te zijn. We wisten dat dit onze moeder een groot plezier zou doen. Een tuinman in Hengelo kon de tuin weer opknappen, wat nodig was en daarna bijhouden.      

Een tuinman in Hengelo via Reerink schoonmaak & onderhoud

We zochten online naar een tuinman in Hengelo en vonden toen de website van Reerink schoonmaak & onderhoud. We bekeken de website reerinkschoonmaak.nl om te zien wat voor diensten ze aanboden. De website zag er erg professioneel uit en we besloten om contact met dit bedrijf op te nemen. In een gesprek legden we uit dat we graag wilden dat een tuinman in Hengelo de tuin van onze moeder zou opknappen en daarna zou onderhouden. Dit bedrijf heeft verschillende tuinmannen in dienst en heeft daardoor altijd iemand beschikbaar. Reerink schoonmaak & onderhoud helpt niet alleen particulieren, maar ook een aantal grote bedrijven in de buurt, hierdoor wisten we zeker dat ze veel ervaring hebben. Ze wilden graag eerst de tuin zien, zodat ze konden zien wat er allemaal gedaan moest worden. We maakten een afspraak om de tuin te laten zien en bespraken daarna de prijzen. De prijs voor het opknappen en de onderhoud was lager dan we verwacht hadden. We hadden veel vertrouwen in het bedrijf en besloten om ze in dienst te nemen.

Een mooie tuin

De eerste paar weken kwamen er verschillende tuinmannen langs om de tuin op te knappen. Het opknappen was veel werk, maar de tuin zag er daarna weer erg mooi uit. Dit gebeurde twee maanden geleden en sindsdien kwam er om de twee weken een tuinman in Hengelo langs voor het onderhoud. Onze moeder is erg blij met de nieuwe tuin en is er regelmatig te vinden. Ze is weer aan het genieten van een mooie tuin en dit heeft een positief effect op hoe ze zich voelt. Voor het opknappen en onderhouden van een tuin kunnen wij Reerink schoonmaak & onderhoud aanraden

  • Ze hebben veel ervaring en weten precies wat ze moeten doen  
  • De kosten voor het onderhoud is lager dan wij hadden verwacht
  • Wij zijn erg blij met het resultaat
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn