Een kerstpakket voor het personeel

In Nederland is het traditie om een pakket met producten, of een ander cadeautje met kerst te ontvangen als dank voor het werk dat jaar. Ik heb een aantal jaar geleden een bedrijf opgestart en dit jaar de eerste medewerkers aangenomen, daarom is dit de eerste keer dat ik een pakket voor het personeel moest kopen. Het bedrijf maakt nog niet veel winst, maar ik wilde toch graag iets leuks kopen, maar vond het erg lastig om iets leuks te verzinnen. Gelukkig zijn er verschillende bedrijven waarbij je een kerstpakket kan samenstellen, of een standaard pakket kan bestellen, zodoende kon ik toch een goede keuze maken. Ik besloot om het pakket te bestellen bij de website kerstpakketonline.nl, omdat ik hier veel leuke pakketten zag en een goede prijs kon betalen. De eerste paar jaar van mijn bedrijf heb ik alleen in het bedrijf gewerkt, omdat ik het een te groot risico vond om direct personeel aan te nemen. Personeel aannemen kost ontzettend veel geld en daarvoor moet je een goede omzet en winst behalen, anders kan je het personeel niet betalen. De eerste paar jaar groeide het bedrijf gelukkig goed en toen ik merkte dat ik het werk zelf niet meer aankon en ik constant een leuke winst behaalde, besloot ik om de eerste mensen aan te nemen. Voor mijzelf kocht ik natuurlijk nooit een kerstpakket, maar nu ik mensen heb aangenomen, vond ik dat het tijd was om hiermee te beginnen. Ik vond het alleen erg lastig om iets leuks uit te kiezen. De personeelskosten hebben een groot gedeelte van de winst weggenomen, maar ik verwacht dat het bedrijf nu sneller kan groeien. Als bedankje voor de hulp dit jaar wilde ik de medewerkers een leuk kerstpakket geven en had van te voren een bedrag in gedachten dat ik per persoon wilde uitgeven.

Een leuk kerstpakket gevonden

Toen ik online zocht naar bedrijven die kerstpakketten verkopen, vond ik al vrij snel de website kerstpakketonline.nl. Dit bedrijf heeft een erg groot assortiment aan pakketten en bieden ook de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen. Er zijn pakketten met veel verschillende artikelen en voor verschillende budgetten en gelukkig vond ik al snel een kerstpakket dat ik erg leuk vond. Het is mogelijk om pakketten te bestellen in kleine aantallen en dat was voor mij natuurlijk ideaal. Voor een goede prijs kon ik een kerstpakket bestellen met veel leuke artikelen en ik besloot om het pakket bij dit bedrijf te kopen.

Verwacht dat het personeel er blij mee is

Deze week kwamen de pakketten binnen en ik ben erg blij met de aankopen. Ik heb ook een kerstpakket voor mijzelf besteld en kon het niet laten om de artikelen te bekijken. Ik weet zeker dat ik het personeel er erg blij mee maak, maar ik moet nog even wachten voordat ik de pakketten kan geven. Voor het kopen van een kerstpakket raad ik de website kerstpakketonline.nl aan.

  • Dit bedrijf heeft een erg groot assortiment
  • Er zijn pakketten voor veel verschillende budgetten
  • Je kan kleine aantallen bestellen
  • Ik vind het pakket erg leuk 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn