Een gym in Breda waar je je goed voelt

Het kan echt heerlijk zijn om te sporten. Het is zo goed voor je gezondheid, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Daarom ben ik zo blij dat ik een gym in Breda heb gevonden waar ik me helemaal lekker voel. Ik vond het nog niet zo makkelijk om een gym in Breda te vinden waar ik me echt goed bij zou voelen. Die ervoor zou kunnen zorgen dat ik gemotiveerd zou raken en plezier in het sporten zou krijgen. Maar uiteindelijk is het wel gelukt en dat is zo fijn. Dat komt doordat ik vorig jaar op zoek ging naar een gym in Breda. Ik houd heel erg van sporten, maar het moet echt een uitdaging zijn voor mij. Ik heb in het verleden veel gesport dus ik heb heel wat ervaring. Maar ik raak snel verveeld en daar ligt voor mij het grote gevaar. Het is voor mij eigenlijk het ene uiterste of het andere. Of ik ben heel fanatiek en ik sport bijna elke dag. Of ik doe helemaal niks. Ik was naarstig op zoek naar meer balans, een gym in Breda waar ik me echt goed zou voelen zodat ik balans zou kunnen vinden. Waar ik drie keer per week met plezier naartoe zou kunnen gaan. Om dit langer dan een paar maanden vol te houden.

Breda Strength & Condition: een gym in Breda die veel te bieden heeft

Ik moest een goede gym in Breda zien te vinden, waar ze echt iets te bieden hebben. Waarbij genoeg wordt afgewisseld, waarbij je binnen en buiten kunt trainen. Waar goede coaches werken die je als geen ander kunnen motiveren. En ook op andere vlakken zoals voeding en lifestyle kunnen adviseren en begeleiden. Toen ik een vriendin vertelde over mijn zoektocht naar een goede gym in Breda, vertelde ze dat zij al jaren met veel plezier sport bij Breda Strength & Condition. Ik was benieuwd en heb contact opgenomen om te kijken wat deze gym in Breda allemaal te bieden zou hebben. Ik werd er direct zo leuk ontvangen en ik besloot het een keer uit te proberen. Ik kreeg gelijk weer zin om te gaan sporten en ik besloot voor deze gym in Breda te kiezen. Zij hebben namelijk veel te bieden:

  • Blessurepreventie en -behandeling
  • Personal coaching
  • Voeding
  • Strong women

Het leuke vind ik vooral dat zij voor hele goede begeleiding zorgen. De mensen die er werken zijn voor honderd procent gemotiveerd, dat voel je aan alles. Dat is voor mij heel belangrijk. En ik word ook goed in toom gehouden. Ik krijg goede begeleiding en schema’s, ik weet precies waar ik aan toe ben en wat ik moet doen.

Voel je sterk en fit

Ik voel me echt een stuk beter sinds ik bij Breda Strength & Condition sport. Het is niet te beschrijven hoe fijn het voelt om op een gezonde manier met je lijf bezig te zijn. Ze staan altijd voor je klaar en kunnen je goed begeleiden. Je werkt naar doelen toe die haalbaar zijn. Zo kun je op je eigen niveau en tempo groeien, dat voelt heel goed. Ga naar bredasc.com om te ontdekken wat jij hier zou kunnen doen. Klik eens op ‘Strong women’, of op ‘Personal coaching’. Wellicht is het ook iets voor jou. Het is zo heerlijk om weer te sporten, ik ga er meerdere keren per week met een lach op mijn gezicht heen. Ik voel me mentaal sterker en ook aan mijn lichaam voel ik dat ik steeds sterker word. Dat voelt echt heel goed.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn