Een gastoeter is een belangrijk onderdeel van uw waterscooter

Hebt u een gastoeter nodig? Kijkt u dan even op powerwatersports.nl want naast diverse onderdelen voor uw boot vindt u hier twee verschillende toeters. Een gastoeter is een wezenlijk onderdeel van uw schip. U kunt het vergelijken met de fietsbel op de fiets en de claxon op de auto. Als uw gastoeter niet langer werkt dan kunt u behoorlijk in de problemen komen. Natuurlijk dient u zich te allen tijde te houden aan de vaarregels, op wat voor water u dan ook vaart. Maar het kan zo zijn dat het erg schimmig en mistig op de wateren in Nederland is. Of u nu op een binnenvaartschip of een kleine speedboot vaart, u brengt uzelf en andere schippers in gevaar als u niet kunt laten weten wat uw locatie is. Gelukkig hebben vele schepen felle lichten en is het soms mogelijk om elkaar via de radio te waarschuwen. Maar toch is dat niet altijd even optimaal. Zeker niet bij mist of als u in de problemen bent gekomen. Geluid kan dan uw redding zijn en dat is een van de vele redenen om altijd een gastoeter aan boord te hebben. Wellicht hoeven we u dit niet uit te leggen en wilt u gewoon een toeter kopen. Wacht dan niet langer maar maak een keuze binnen ons assortiment. We sturen in principe de gastoeter vrijwel direct op zodat u er morgen al gebruik van kunt maken.

Maar een gastoeter gebruikt u ook op grote schepen

De gastoeter wordt ook weleens stadiontoeter genoemd omdat u ze vaker ziet in een voetbalstadion dan op een boot. En dat is best zonde want ze zijn zeker niet bedoeld om herrie te maken in een stadion. Het geluid dat de gastoeter is niet erg prettig in het gehoor dus we raden het u aan om het enkel bij nood te gebruiken. Laat de gastoeter thuis liggen als u naar een wedstrijd gaat want het produceert heel wat decibel.

  • We verkopen de gastoeter met een inhoud van 200 milliliter en u kunt er aparte navullingen bij kopen.
  • En we hebben de variant met 300 milliliter gas. Ook voor deze toeter kunt u een navulling kopen.

Houdt u onze website trouwens goed in de gaten. We hebben vaak vele aanbiedingen. En het komt vaak voor dat de gastoeter in de aanbieding is. Om hiervan op de hoogt te blijven is het slim om zo nu en dan onze site te bezoeken. Bookmark de link zodat u ons niet vergeet. U kunt ons trouwens ook via de sociale media volgen want wij zijn lid van Facebook, Twitter en diverse andere media. Zo mist u geen enkele update meer.

We hebben een keur aan bootaccessoires en –onderdelen

Naast deze toeters hebben we nog veel meer onderdelen voor elke boot. Of u nu een klein speedbootje hebt of een catamaran waarmee u de oceanen oversteekt, vervangende onderdelen hebben we voor vrijwel elke kleine tot middelgrote boot voor recreatief gebruik. Zoekt u bijvoorbeeld nieuwe rem- of gaskabels? Of wilt u een extra bougie meenemen als u op reis gaat? Het is niet onverstandig om een reparatiesetje plus handboek mee te nemen. Als u een beetje handig bent dan kunt u de meeste reparaties en het nodige onderhoud zelf wel uitvoeren. De meeste reparaties kunnen vanuit uw schip gedaan worden en anders zet u de boot even in het dok of op de kade. U hebt bij ons de keuze uit meer dan 15.000 losse onderdelen en we garanderen dat we de goedkoopste leverancier zijn. En u krijgt er ook nog eens 1 jaar garantie bovenop!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn