Een e sigaret kopen: Wat zijn de voordelen van elektrisch roken?

Ik wil om te beginnen even benadrukken dat roken of dampen niet gezond is. Maar op het moment dat je zou moeten kiezen voor een van deze twee, dan is overstappen op het dampen van een elektrische sigaret, wel een beduidend betere keuze dan kiezen voor het roken van gewone sigaretten. Ik zal je vertellen over de voordelen van een e sigaret kopen omdat ik die zelf, als stugge ex roker ondervond toen ik uiteindelijk koos voor e sigaret kopen. Laat ik aanvangen met mijn ervaring met roken van de laatste jaren, want dat ging van kwaad tot erger. De laatste jaren wordt er namelijk steeds harder opgetreden tegen rokers waardoor het nergens meer was toegestaan en bovendien werd het ook steeds duurder om te dampen. Ik koos er dan ook uiteindelijk voor om over te stappen en dat werd onder andere aangemoedigd door het feit dat het gewone roken me eigenlijk gewoon heel erg lastig werd gemaakt. Een e sigaret kopen was dan na verloop van tijd ook een mogelijkheid die me steeds meer begon aan te spreken. Niet zo gek aangezien het roken van een elektrische sigaret allerlei voordelen heeft. Een e sigaret kopen en vooral roken kan overal. Oke. De waarheid gebied te zeggen dat er wel plekke zijn waar je niet elektrisch mag roken, maar dat zijn beduidend minder plekken dan voor de roker. In het vliegtuig mag je bijvoorbeeld niet dampen en er zijn ook wel cafe´s waar het niet is toegestaan. Maar het idee dat je op de meeste plekke wel mag dampen is toch erg bevrijdend en moedigde mij van harte aan om eens te kijken naar de mogelijkheden van een e sigaret kopen. Een e sigaret kopen is aanvankelijk een investering. Dat wil zeggen. Een e sigaret kopen is duurder dan het kopen van een pakje sigaretten. Maar let wel. Een e sigaret kopen doe je maar een keer en een pakje peuken koop je in sommige gevallen wel een keer per dag. Het geld dat ik kwijt was aan het roken van gewone sigaretten was dan ook waanzin. Ik kan het me nu niet eens meer voorstellen, maar goed. Dat typeert ook de ernst van de verslaving. Kosten wat het kost koop je zo´n pakje sigaretten en dan maakt het eigenlijk nauwelijks uit of de regering die sigaretten duurder maakt. Als je maar aan je trekken komt. Een e sigaret kopen leverde dus de volgende voordelen op:

  • Het zorgde ervoor dat ik me niet zo opgejaagd voelde
  • Het zorgde er op termijn voor dat ik me veel geld bespaarde
  • Het zorgde ervoor dat ik uiteindelijk helemaal stopte met roken

Een e sigaret kopen om te stoppen met roken

Zoals ik al vertelde vond ik de vrijheid van het niet roken een enorm voordeel. Maar ik moet ook bekennen dat het voor mij echt veel makkelijker was om mijn gewoonte om te roken helemaal op te geven. Op het begin, toen ik net startte met dampen, rookte ik af en toe nog wel eens een gewone sigaret, maar daar stopte ik op den duur wel mee. Het werd namelijk simpelweg makkelijker om niet meer te roken. Een e sigaret kopen was dan ook voor mij een hele goede keuze.

Makkelijk online je elektrische sigaret en liquids bestellen

Wil je graag stoppen met roken? Dan kun je heel erg makkelijk online een elektrische sigaret kopen. Bij de e-liquidwinkel geniet je van een zeer ruim en hoogwaardig assortiment aan producten voor een goede prijs.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn