Een bedrijfsloods bouwen

Begin dit jaar lieten ik voor mijn bedrijf een bedrijfsloods bouwen. Mijn bedrijf is de laatste jaren erg hard gegroeid en de oude loods werd te klein. Het bedrijf is in vier jaar tijd van 8 naar 20 medewerkers gegroeid en de omzet groeide evenredig mee. Ik vond het jammer dat we de oude loods moesten verlaten, want hier is mijn vader het bedrijf 15 jaar geleden begonnen. Toen ik jong was had ik eerst voor andere bedrijven gewerkt, maar mijn vader wilde graag dat ik bij hem in het bedrijf ging werken. Hij had toen al veel last van zijn rug en was bang dat hij over een aantal jaar moest stoppen. Hij wilde het bedrijf liever niet verkopen, maar wilde het graag in de familie houden. Ik vond het een lastige keuze, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Onder mijn vader werken was niet altijd gemakkelijk, maar hij heeft mij alles geleerd wat hij wist. Mijn vader is 5 jaar geleden gestopt met werken en geeft nu alleen nog advies. We hebben sindsdien samen veel goede keuzes gemaakt en we hadden geluk dat de markt snel aan het groeien was. Toen we de groei zagen, konden wij snel reageren en hier van profiteren. Door de groei is de loods te klein geworden, maar dat soort problemen horen bij een succesvol bedrijf. We wilden graag een nieuwe bedrijfsloods bouwen in de buurt van de oude loods. Alle medewerkers wonen in de buurt en we wilden hier niet weg. Bij de gemeente konden we een extra stuk land kopen voor een goede prijs om de nieuwe bedrijfsloods op te bouwen.   

Een bedrijfsloods bouwen met BBAN

Ik wist dat een bedrijfsloods bouwen een erg groot project zou worden, daarom wilde ik dit graag laten doen door een bedrijf met veel ervaring. Ik zocht naar bedrijven in de regio die dit project aankonden en vond toen BBAN. Op hun website zakelijk.bban.nl las ik dat ze al veel van dit soort projecten gerealiseerd hebben. Ze hadden duidelijk de ervaring waar ik naar op zoek was. Ik nam contact op met BBAN om het project te bespreken. Tijdens het gesprek vertelden ze mij dat ze het hele project van mij konden overnemen. Ze hebben veel verschillende contacten en konden alles van begin tot oplevering regelen. Dit vond ik een fijn idee, want ik had het al erg druk met het bedrijf. Ik besprak de afspraak met mijn vader en hij wilde graag bij het volgende gesprek aanwezig zijn en dat begreep ik. We hadden nog een extra gesprek over een bedrijfsloods bouwen en mijn vader kon al zijn vragen stellen. Na dit gesprek hadden we beiden het gevoel dat BBAN een goede keuze was en dit project voor ons met een succes zou afronden. Voor de zekerheid vergeleken wij de offerte met andere bedrijven, maar die konden het project niet goedkoper opleveren. We lieten hierna aan BBAN weten dat zij de bedrijfsloods mochten bouwen.

Een mooie loods

Een aantal maanden geleden was de nieuwe loods klaar en we zijn hier erg blij mee. We werken nu met het hele bedrijf in deze loods en verwachten dat we genoeg ruimte hebben voor de aankomende 20 jaar. Een bedrijfsloods bouwen met BBAN was een goede keuze, ze hielden zich aan alle afspraken en de loods was klaar op de datum die we hadden afgesproken.

Wij lieten door BBAN een bedrijfsloods bouwen en zijn hier erg tevreden over

  • Ze hebben veel ervaring met grote projecten
  • Ze konden het hele project regelen
  • Ze hielden zich aan alle afspraken en aan de deadline
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn