Een autoruit vervangen

Deze zomer gingen mijn vrouw en ik samen met de kinderen naar Spanje. We gaan bijna elk jaar naar Spanje, want we vinden het een erg mooi land. De eerste was ongeveer 8 jaar geleden en sindsdien gaan we bijna elk jaar. We vinden het eten erg lekker en de kans dat het warm weer is, is erg groot. We gaan altijd met de auto, want dan kunnen we veel spullen meenemen en we besparen op deze manier geld. Mijn vrouw rijdt altijd het eerste stuk in Nederland en België, daarna rij ik de rest. We overnachten altijd een nacht in Frankrijk, want de rit is vaak te lang om in een dag te doen. Dit keer moesten we minimaal 18 uur rijden en dat vonden we te veel voor een dag. We stoppen in het begin van de avond en zoeken dan een plek om te overnachten. De reis naar Spanje ging dit keer erg gemakkelijk en we hadden bijna geen problemen. Er kwam alleen tijdens de reis een steentje tegen het ruit, waardoor er een sterretje in onze voorruit kwam. Ik weet dat het altijd beter is om een sterretje zo snel mogelijk te repareren, maar we wisten niet waar we dit konden doen in Spanje. Als je een sterretje te lang laat zitten, dan kan het gaan scheuren en moet je een autoruit vervangen. Mijn vrouw en ik dachten dat we konden wachten tot we in Nederland waren met de reparatie. Tijdens de terugreis zagen we helaas dat het sterretje al begon te scheuren en we wisten zeker dat we onze autoruit vervangen moesten. Ik moest alleen de volgende dag al weer werken en was bang dat ik ergens langs moest gaan om onze autoruit te vervagen.    

Een autoruit vervangen bij ABC autoglas

Toen wij thuiskwamen zocht ik meteen op het internet op autoruit vervangen en vond verschillende bedrijven die dit konden doen. Ik zag dat ik bij veel bedrijven langs moest gaan en dat was geen optie voor mij. Ik heb de auto nodig voor mijn werk en kan niet zonder. Gelukkig vond ik de website abcautoglas.nl. Ik las op de website van ABC autoglas dat zij bij mij langs konden komen voor de reparatie. Op de website las ik ook dat ze de eigen risico voor mij konden betalen, dat kwam goed uit na een dure vakantie. Ik nam contact op met ABC autoglas en gelukkig hadden ze de volgende dag al tijd. Ze konden mijn autoruit vervangen terwijl ik aan het werk was. Ik kon de auto op de parkeerplaats van mijn werk laten staan en ondertussen zouden zij al het werk doen.

Snel een nieuw autoruit

De volgende dag werd ik op mijn werk gebeld door ABC autoglas, de medewerkers waren aangekomen op mijn werk. Ik hoefde alleen wat papieren te tekenen en de medewerkers konden aan de slag om mijn autoruit te vervangen. Vanuit mijn raam kon ik zien hoe de medewerkers aan de slag gingen. Ze hadden snel en op een professionele manier mijn autoruit vervangen, ze wisten wat ze deden. Toen ze klaar waren belden ze mij weer op en kon ik de vervanging inspecteren, ze hadden het goed gedaan. ABC autoglas zou alles regelen met mijn verzekering, hierdoor hoefde ik dat niet meer te doen. Voor het vervangen van een autoruit kan ik ABC autoglas aanraden

  • De medewerkers van ABC autoglas kwamen naar mij toe voor de reparatie
  • Ik hoefde geen eigen risico te betalen, die nam ABC autoglas op zich
  • Het probleem was snel en op een professionele manier verholpen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn