Drukwerk

Stel uw drukwerk samen op printselect.nl. Hier kunt u al uw materialen doorgeven die u wilt voorzien van een logo, afbeeldingen of speciale teksten. Bij drukwerkartikelen denken we voornamelijk aan briefpapier en andere kantoorartikelen voor correspondentie. Tegenwoordig zijn er steeds meer materialen die voorzien kunnen worden van een bedrijfslogo of andere afbeeldingen. Deze artikelen worden dan uitgedeeld als relatiegeschenken of promotiematerialen. Hiervoor is het ook belangrijk dat u een goed bedrijf kent die bekwaam is in het bedrukken van artikelen. Printselect is ervaren in het bedrukken van diverse soorten materialen. Dat is een van de redenen dat uw drukwerk daar in goede handen is. Via hen ontvangt u alle materialen die op kwalitatieve wijze zijn bedrukt met uw aangeleverde afbeeldingen of tekstbestanden. Alles wordt geproduceerd door vakmensen die voor u aan de slag gaan op de productielocatie. Van begin tot eind pakken zij de klus voor u op, om er zeker van te zijn dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hierbij houden zij zeker weten rekening met de eisen en wensen die u heeft doorgegeven. Kijk op de website printselect.nl wat zij voor u kunnen bieden. Drukwerk is zeker een van hun specialiteiten, van de standaardproducten tot aan zelfs maatwerk.

Drukwerk in alle varianten

Bij Printselect maken zij geen onderscheid in het drukwerk. Uiteraard staan zij voor u klaar om uw kantoorbenodigdheden te voorzien van uw huisstijl. Denk daarbij aan enveloppen, briefpapier en visitekaartjes. Maar ook andere materialen kunt u aanvragen bij Printselect, zoals onder meer:

  • Flyers
  • Posters
  • Spandoeken
  • Kaarten
  • Brochures

Allemaal zijn ze eenvoudig te bestellen en snel bij u aangeleverd. Het voordeel is dat alles in een pand wordt geproduceerd. Zo worden uw flyers op dezelfde plek gemaakt als uw spandoeken. Op deze manier zijn alle artikelen bij elkaar en kunnen ze vergeleken worden. Zo werkt er een dtp-afdeling die nog de controle doet, om te kijken of al het drukwerkmateriaal naar behoren is uitgevoerd. Mochten er opmerkingen zijn, dan hoeven ze maar naar de betreffende afdeling te lopen om dit door te geven. Op deze manier zijn zij in staat de kwaliteit en service te handhaven waar zij naar streven. Maar het begint op de website printselect.nl waar u uw bestanden inlevert en combineert met de specificaties voor uw drukwerkartikelen. Volg alle opties stap voor stap om de beste materialen samen te stellen met het gepaste formaat, de kleuren, het papier en de afwerking. Onder afwerking wordt de kwaliteit van de omslag verstaan. Met name voor brochures en magazines is deze keus zeer essentieel, omdat hiermee de lezer wordt aangetrokken.

De verzending

Van begin tot eind besteedt Printselect aandacht aan uw drukwerk. Dit geldt dus ook voor het verzenden van uw drukwerk. Des te prettiger is het dat zij in de opties ook een keuze hebben voor de verpakkingen. U kunt zelf kiezen hoe u uw materialen aangeleverd wilt hebben. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende levertijden. Bij het doorgeven van uw bestelling kiest u uit budget, normaal, spoed en superspoed. Onder superspoed wordt de next day delivery verstaan en dan heeft u de artikelen dag erna al ontvangen. Wanneer de levertijden precies plaatsvinden, dat wordt pas bekend als u de bestelling definitief gaat doorgeven. Waar u wel rekening mee moet houden bij de spoed en superspoed levering, is dat uw drukwerk minder efficiënt wordt verwerkt. Daarom wordt er wel een toeslag voor deze snelle leveringen gevraagd. Als u toch voor de efficiëntere verwerking bent, dan moet u langer op het drukwerk wachten, maar dan betaalt u wel een aantrekkelijkere prijs. Uiteindelijk kiest u waar uw prioriteit naar uitgaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn