Dit is de beste personal trainer in Haarlem

Als je in de buurt van Haarlem woont, of misschien wel in Amsterdam of Zaandijk, en je bent om die reden op zoek naar een fijne personal trainer in Haarlem, dan moet je bij selsa zijn. selsa helpt jou namelijk op een persoonlijke en hele prettige manier bij het bereiken van jouw sportieve doelen, of je nu veel of weinig tijd hebt. Bij selsa werken diverse personal trainers, verdeeld over heel Nederland, welke allemaal een hele slimme aanpak hanteren. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat de enige manier waarop je een programma kunt volhouden een goede haalbaarheid is. Niet iedere personal trainer in Haarlem focust dusdanig op jouw persoonlijke doelen eb behoeftes, maar de trainers van selsa doen dat wel. De een bouwt immers sneller spiermassa op dan de ander, en niet iedereen heeft erge haast bij het bereiken van zijn doelen. Vaak zijn kleine stapjes in de goede richting makkelijker vol te houden dan hele grote. Jouw personal trainer in Haarlem van selsa zal dus heus niet van je verwachten dat je je vanaf dag één volledig aan een nieuw eetschema houdt. Het aanpassen van je (voedings)-gewoontes kost namelijk tijd, en als je in één keer allerlei dingen niet mag dan is de lol er natuurlijk al gauw af, en val je terug in je oude gewoontes.

De aanpak van jouw personal trainer in Haarlem

Als je bij selsa aanklopt voor een personal trainer in Haarlem dan kun je verwachten dat deze samen met jou gaat focussen op de drie belangrijkste pijlers van afvallen en fit worden, namelijk deze:

  • Goede voedingsgewoonten
  • De juiste manier van bewegen
  • De juiste mindset

Hun zogenoemde holistische aanpak werkt voor heel veel mensen doordat ze echt resultaatgericht trainen. Nogmaals, iedereen heeft andere doelen, dus jouw trainingsschema zal er compleet anders uitzien als die van je broer of je buurvrouw. En dat is een prettig idee. Want misschien zie jij het wel helemaal niet zitten om super fanatiek aan de slag te gaan, maar ben je gewoon op zoek naar een personal trainer in Haarlem die jou kan begeleiden bij het vinden van een fijne balans met betrekking tot sport en voeding. Ook dat is mogelijk met een personal trainer van selsa. 

waarom is voeding zo belangrijk bij het afvallen?

Veel mensen die willen afvallen gaan als een gek sporten en cardio doen, maar kijken niet naar wat ze dagelijks binnenkrijgen. Het spreekt voor zich dat ze minder gaan snoepen en kiezen voor gezonder broodbeleg, maar voeding slim inzetten is nog belangrijker dan je denkt. Jouw personal trainer in Haarlem kan je daarbij begeleiden. Het is namelijk zo dat je een bepaalde hoeveelheid eiwitten nodig hebt om spieren op te bouwen, en veel mensen komen daar niet aan. Zeker als je geen vlees eet kan het erg lastig zijn om voldoende eiwitten binnen te krijgen, dus hoe pak je dat aan? En wat kun je het beste eten vóór en ná een training? Op al dit soort vragen zal jouw personal trainer in Haarlem je antwoord geven, waardoor het resultaat van jouw trainingen nog vele malen beter zal zijn dan wanneer je geen aandacht aan je voeding zou besteden. Juist de combinatie van deze factoren zorgt namelijk voor snel (en bovendien blijvend) resultaat. Wil jij ook aan de slag met een persoonlijke trainer? Waar je ook woont in Nederland, bij selsa vindt je er een bij jou in de buurt. Kijk dus snel op selsa.nl en ga volgende week al aan de slag met jouw coach voor een nieuwe, gezonde levensstijl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn