De beste condooms

Voor veel mannen is vrijen met een condoom best wennen. Het is aan het begin best even een gedoe om de condoom om te krijgen, wat afbreuk doet aan de sfeer. Daarbij kan het ook gevoel behoorlijk anders zijn, zowel voor hem als voor haar. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je een condoom kiest dat bij je past. Als je eenmaal goede condooms hebt gevonden, zul je merken dat het op een gegeven moment tweede natuur wordt om ze om te doen. Waar moet je als man aan denken bij het uitzoeken van goede condooms?

  • De dikte
  • De breedte
  • Het merk
  • Extraatjes

Om te beginnen is het hartstikke belangrijk om te kijken naar de dikte van het condoom. Dikke condooms kunnen de pret bederven, omdat de man weinig meekrijgt van het hele gebeuren. Om veiligheid hoef je het ook niet te doen: een dunne condoom is vaak net zo veilig als een dikker exemplaar. Wel is het belangrijk om nooit meerdere condooms te gebruiken, van welke soort dan ook. Er kunnen gaten ontstaan, wat de bescherming tenietdoet. Veel mannen kijken bij het uitzoeken van condooms vooral naar de lengte van het exemplaar, maar het is vele malen belangrijker om te kijken naar de breedte. De condoom moet prettig rond de huid zitten en zeker niet knellen. De lengte mag dan wel goed zijn, maar met een verkeerde breedte is het gebruik zeker niet prettig! Verder is het ook nog mogelijk om te selecteren aan de hand van het merk, of de extraatjes op het condoom. Grote merken zijn Durex, Level en Wingman, maar er zijn tal van kleinere merken beschikbaar. Wil je een nieuw merk uitproberen, lees dan eerst wat productrecensies. Veiligheid boven alles! Ben jij op zoek naar de beste condooms voor zeer scherpe prijzen? Kies dan voor Dokterlifestyle. Op dokterlifestyle.com vind je een volledig overzicht van het assortiment en kun je direct een keuze maken!

De keuze voor condooms

Hoewel je tal van objectieve gegevens kunt opzoeken, is de keuze voor een condoom toch vooral subjectief. Het gaat erom dat het condoom geen afbreuk doet aan de intimiteit. Dat is toch vooral een persoonlijke afweging. Wanneer het gaat om een zo natuurlijk mogelijke beleving, dan heeft Durex verschillende producten die je kunt proberen. Denk bijvoorbeeld aan Durex Feel Sensual, Durex Real Feel, of Durex Invisible. Deze condooms zijn extra dun, voor een levensechte ervaring. Wil je het condoom snel kunnen aanbrengen? Dan vind je de Wingman artikelen zeker interessant. Deze condooms worden geleverd met een handvat, waarmee je het condoom moeiteloos met één hand kunt omdoen. Vervolgens draai je het handvat van het condoom en gooi je het weg! Waar je ook voor kiest, via bovenstaande site bestel je moeiteloos je favoriete producten voor in de slaapkamer. Alle orders worden volledig anoniem verzonden, zodat je privacy gewaarborgd blijft. Bestel je voor 16:00? Dan zijn je artikelen al de volgende dag in huis! Betaling is heel eenvoudig, gewoon met iDeal. Klik direct op de link en plaats je bestelling!   

Vragen over een product

Heb je vragen over een specifiek product, dan kun je contact opnemen via het e-mailadres op de site. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een defect product, of een product waarvan de gebruiksaanwijzing ontbreekt. De klantenservice staat je graag te woord en probeert iedere vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Wanneer het gaat om een defect product is het advies om dit niet te gebruiken, maar retour te zenden. Er wordt dan geprobeerd om het bestelde product te vervangen. Is dat artikel uit de handel genomen, dan wordt gezocht naar een passend alternatief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn