Cursus time management volgen? Kies dan voor de meest gewilde 1-daagse cursus van Tijdwinst.com!

Heeft u behoefte aan meer structuur bij de uitvoering van uw werkzaamheden? Volg dan de meest populaire cursus time management van Nederland. Duizenden anderen gingen u al voor! Tijdwinst.com heeft een uniek concept ontwikkeld, waarbij u binnen één werkdag weer grip krijgt op zaken als tijdgebrek, onderbrekingen en het stellen van prioriteiten. Met onze informatie en efficiënte handvatten kunt u gelijk aan de slag gaan. Op onze website vindt u meer informatie over deze cursus en kunt u zich aanmelden voor de cursuslocatie bij u in de buurt!

Inhoud cursus time management Tijdwinst.com

Een time management cursus hoeft geen dagen te duren of saai te zijn om te volgen. Wij van Tijdwinst.com Cursus time management volgen? Kies dan voor de meest gewilde 1-daagse cursus van Tijdwinst.com!hebben dé meest favoriete time management cursus ontwikkeld speciaal voor mensen die werkzaam zijn in uiteenlopende branches. De basis principes blijven namelijk voor iedereen hetzelfde. Hieronder volgt de inhoud van punten die ter sprake komen tijdens onze boost cursus time management:

  • Balans – een betere balans in uw werkzaamheden en werk – privé 
  • Focus – concentratie houden op uw planning en taken
  • Grenzen aangeven – op een opbouwende manier ‘nee’ leren zeggen en voet bij stuk houden
  • Overzicht – vergeet geen belangrijke zaken en houdt u agenda overzichtelijk
  • Rust – in rust aan de slag kunnen gaan en met een fijn gevoel naar huis gaan 
  • Stress-vrij – werken met minder zorgen en meer energie overhouden voor andere zaken
  • Tijdwinst – efficiënter leren werken, zodat u tijd kunt besparen

Cursus time management

Veel mensen kiezen voor een cursus time management als zij al een lange tijd teveel druk ervaren en onvoldoende tijd hebben om te doen wat er dagelijks dient te gebeuren op het werk. Elke dag weer uw uiterste best doen om de achterstand te beperken, gaat vrij moeizaam vanwege alle onderbrekingen van klanten en/of collega’s. Daarbij vindt u het misschien lastig om uw grenzen te stellen en kenbaar te maken. U wilt ten slotte laten zien dat u het goed kunt, maar daarin zijn echter momenten dat u grenzen moet stellen. Anders stapelt het werk zich alleen maar op. Als dat gebeurt, hoe stelt u dan de juiste prioriteiten? Er zijn vaak veel kleine taken die tussendoor komen, waardoor het moeilijk is om focus te houden op de grote en veelal belangrijke lopende zaken. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is uw to-do list eindeloos en uw agenda wellicht overvol. Kortom, de hoogste tijd om er wat aan te gaan doen! Volg onze cursus time management in heel Nederland en krijg alle kennis en handvatten die u nodig hebt om weer grip te krijgen op uw werk! Hierdoor kunt u tevens weer meer voldoening halen uit uw werkzaamheden.

Kortom, Tijdwinst.com leert u alle belangrijke aspecten om optimaal kunnen werken. Zelfs voor de meest stressvolle en veeleisende werkomgeving. Duidelijkheid en eerlijkheid blijken telkens weer belangrijke aspecten van het proces. Bekijk onze agenda met alle cursussen bij u in de regio. Op onze website vindt u al onze locaties voor het volgen van een cursus time management: timemanagement.net/! Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder. Het is nu tijd voor uzelf!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn