Coaching in Wassenaar bij Paula Udondek

Vind je het moeilijk om jezelf te zijn of weet je eigenlijk niet precies wie je precies bent en voel je je soms verloren in de wereld die langs je heen raast? Leven in een maatschappij die veel van je vraagt kan soms lastig zijn. Veel mensen vinden het moeilijk om thuis bij zichzelf te blijven en dat kan komen omdat ze niet precies weten wie dat ‘zelf’ nou eigenlijk precies is. Coaching in Wassenaar is een hele goede manier om daar achter te komen. Coaching in Wassenaar bij Paula Udendonk is coaching in Wassenaar met paarden. Waarom coaching in Wassenaar met paarden? Dat is een goede vraag waar ik je graag het antwoord op geef. Coaching in Wassenaar met paarden is een hele goede manier om aan de slag te gaan met jouw blokkades. Dat komt omdat paarden zeer gevoelige dieren zijn die op jou reageren en jou als het ware een spiegel voorhouden. Paarden laten je jouw eigen gedrag zien zodat je bewuster wordt van dat gedrag. Het is belangrijk om in het leven op jezelf te kunnen rekenen. Dat klinkt misschien merkwaardig, want jij bent immers jij. Maar toch hebben heel veel mensen het gevoel dat ze niet op zichzelf kunnen bouwen, simpelweg omdat ze niet precies weten wat ze willen of omdat ze merken dat ze in bepaalde situaties niet uit de verf komen. Sommige mensen ontwikkelen sociale angst als gevolg van deze verwijdering van zichzelf die zij ervaren. Dat is heel erg vervelend omdat die angst zichzelf versterkt. Wanneer je dergelijke problemen herkent, is het dan ook zaak om uit te reiken voor hulp. Coaching in Wassenaar kan jou helpen om weer dichter bij jezelf te komen en daarmee dichter bij anderen. Ten slotte, wanneer je niet bij jezelf bent, kun je ook geen contact maken. Mensen die hier last van hebben en uitreiken voor coaching in Wassenaar geven vaak te kennen dat ze zich heel erg eenzaam voelen. Ze voelen zich niet enkel en alleen eenzaam wanneer ze ook echt alleen zijn, maar ze voelen zich ook eenzaam wanneer ze met anderen zijn en dat is precies de reden dat deze eenzaamheid zichzelf versterkt en mensen nog onzekerder maakt. Coaching in Wassenaar:

  • Kan jou helpen weer dichter bij jezelf te komen
  • Kan jou helpen om inzicht in je blokkades te krijgen
  • Kan er voor zorgen dat je weer meer energie hebt om het leven aan te kunnen 

Coaching in Wassenaar omdat we allemaal willen worden wie we zijn

Worden wie je werkelijk bent, dat is een proces waarbij coaching Wassenaar je heel erg goed kan helpen. Wanneer je kiest voor coaching in Wassenaar, dan zal de eerste stap een intake gesprek zijn. Het is voor de coach namelijk heel erg belangrijk dat ze weet waarom jij in eerste instantie een hulpvraag hebt. Het onderzoeken en inzichtelijk maken van die hulpvraag; daartoe dient een eerste intake gesprek. Maar ook dient dit gesprek ertoe dat de cliënt een idee krijgt van de therapie natuurlijk is het een kennismaking waarbij beide partijen zich goed moeten voelen. Een goede verstandhouding en vertrouwen in de therapeut is immers heel erg belangrijk om een traject te starten. 

Neem eens contact op

Ben je inmiddels wel erg nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden. Ga dan naar paulaudondekcoaching.nl. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen en een gesprek aanvragen. De eerste stap naar een gelukkiger leven is snel gezet. Wees niet bang of ongemakkelijk, schroom niet en probeer het gewoon eens. Mocht je vragen hebben, of opmerkingen, ook dan kun je altijd even contact opnemen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn