Campings met privé sanitair

Houdt u van kamperen, maar wilt u niet teveel comfort inleveren? Dat is altijd een lastige keuze als u gaat kamperen. Het is heerlijk om dicht bij de natuur te verblijven en te genieten van al het moois wat kamperen u te bieden heeft, maar het is ook prettig echt te kunnen ontspannen. Daarvoor is het heerlijk als u net even wat meer comfort hebt dan gemiddeld. Dat is mogelijk als u kiest voor campings met privé sanitair van Karaktervolle Groene Campings. Op de campings met privé sanitair  van KGC vindt u een eigen douche en toilet die u geheel naar eigen wens kunt gebruiken. Omdat u bij het kamperen het meest aan comfort inboet wat betreft het sanitair, bieden campings met privé sanitair u meteen een heel andere kampeerervaring. Zo wordt kamperen zelfs voor mensen die daar eigenlijk niet zo van houden, toch een optie. U kunt op campings met privé sanitair wellicht zelfs familieleden meenemen die u normaal niet mee kunt of wilt nemen op vakantie. Denkt u daarbij aan kleine kinderen of baby’s, pubers of uw ouders. In alle gevallen hebben zij, en u, net wat meer privacy en bewegingsruimte op campings met privé sanitair. Bovendien geeft het een groter gevoel van vrijheid en luxe op campings met privé sanitair. Hieronder leest u meer over de voordelen van campings met privé sanitair en hoe u zo’n camping kunt vinden.

Voordelen van campings met privé sanitair

Hierboven zijn al enkele voordelen van campings met privé sanitair genoemd. Het grootste voordeel is dat u uw sanitair met niemand hoeft te delen. Dat betekent dat u niet in de rij hoeft te staan, geen vreemden tegenkomt als u naar het toilet gaat of gaat douchen, en ook niet andermans spullen daar aantreft. Bovendien kunt u alle tijd nemen voor uw douche- of toiletbezoek. Dat brengt de nodige rust met zich mee op vakantie. Ten slotte kunt u ook rustig uw kinderen in bad doen op een van de campings met privé sanitair. Dat kan nogal een gedoe zijn op een normale camping waar u het sanitair deelt met andere gasten. Als u het gevoel hebt dat u op moet schieten of geen privacy hebt, kan het al snel een gestresste situatie opleveren. Dat is allesbehalve wat u nodig hebt als u op vakantie bent. Op vakantie wilt u kunnen ontspannen en doen waar u zin in heeft. Campings met privé sanitair kunnen u helpen dat te bereiken. U houdt op uw eigen sanitair ook zelf in de gaten hoe schoon het is. U hoeft zich niet langer te ergeren aan andermans gewoonten. Voor mensen die grote waarde hechten aan een schoon toilet en douche is een camping met eigen sanitair absoluut het overwegen waard. In principe is het hier zoals u het thuis ook gewend bent, maar dan op vakantie. Het beste van beide werelden is verenigd op campings met privé sanitair.

Campings met privé sanitair vinden

Het is heel eenvoudig om campings met privé sanitair te vinden. U kunt via de website van KGC, http://www.kgc.nl/campings-met-prive-sanitair/ zo’n camping vinden. U gebruikt daarvoor de zoekfunctie op de website. Als u invoert welke locatie u zoekt, vindt de zoekmachine voor u een geschikte camping. Zo kunt u zoeken op provincies, bijvoorbeeld:

  • Utrecht
  • Gelderland
  • Friesland
  • Zeeland
  • Limburg
  • Overijssel
  • Groningen

En nog vele andere plaatsen in Nederland. Als u weet in welke regio van Nederland u op vakantie wilt hoeft u deze alleen maar in te voeren. Dan krijgt u een keur aan mogelijkheden binnen deze regio. U vindt op de website daarnaast alle aangesloten campings van KGC op de website. Als u doorklikt naar de vele campings die beschikbaar zijn, vindt u informatie over de camping, de eigenaars en de diverse facilteiten die er beschikbaar zijn. Zo kunt u altijd een goede keuze maken voor de camping die u het meeste vakantieplezier oplevert. Privé sanitair is niet het enige wat KGC campings u te bieden heeft. Campings aangesloten bij KGC zijn ook voorzien van andere facilteiten, zoals kwalitatief goede horeca en vermaak voor uw kinderen. Als u waarde hecht aan een van deze of andere faciliteiten kunt u hier de campings van KGC op filteren. Zo komt u direct uit bij de camping die het best bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor campings met wifi, kindvriendelijke campings of campings met een zwembad. Daarnaast hecht KGC grote waarde aan het natuurlijk kamperen. Alle campings van KGC bevinden zich in een mooie omgeving. Daarom is een camping van KGC altijd een goede keus als u wilt kamperen in de Nederlandse natuur. Ook als u op zoek bent naar materiaal om mee te kamperen bent u hier aan het juiste adres. Het is bijvoorbeeld mogelijk een caravan of tent te huren. Zo kunt u ook als onervaren kampeerden terecht op campings met privé sanitair. Als u het kamperen een keer wilt uitproberen is dit een perfecte manier om te beginnen. U hoeft geen camper, caravan of tent aan te schaffen en uw kampeerplek is bijzonder comfortabel. Hier kunt u het kamperen eens rustig uitproberen zonder dat u met de ongemakken die daar soms bij komen kijken, te maken krijgt. Wellicht wilt u na het kamperen op een camping met uw eigen sanitair nooit meer iets anders! Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met KGC.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn