Borduurpakketten kunt u via onze website kopen

handwerk-hobbyzaak - borduurpakkettenWilt u al erg lang uw oude hobby borduren weer eens oppakken? Dan komt het goed uit dat u op onze website bent beland. Wij verkopen namelijk handige borduurpakketten tegen scherpe prijzen. Op die manier kunt u rustig thuis vanachter uw beeldscherm allerlei leuke borduurpakketten bestellen die vervolgens door de pakketbezorger worden afgeleverd. Daar hoeft u trouwens nooit lang op te wachten want de borduurpakketten die u op onze site ziet afgebeeld hebben wij steevast op voorraad. Klinkt u dat als muziek in uw oren en gaat u binnenkort lekker op vakantie? Koopt u dan een van deze leuke borduurpakketten en leef u uit als u toch de hele dag op het strand gaat liggen. Dan kunt u maar beter iets te doen meenemen, vindt u ook niet? En ook al gaat u niet naar het strand maar lekker bij een zwembad of een meer liggen, er zijn genoeg plekken te bedenken waar het leuk is om een middagje te borduren. Misschien gaat u met vriendinnen op vakantie, dan is er niets zo leuk als letterlijk een theekransje houden. U vindt of denkt misschien dat borduren iets voor ouderen is. Niets is minder waar! Deze kunstvorm, want zo mogen we het wel noemen, is weer helemaal hip! Net als breien en haken zijn er vele tienermeisjes en studenten die dit hebben opgepakt. Het blijft wel iets vrouwelijks dus u zult maar weinig mannen tegenkomen die gaan borduren. Toch is het voor vele mannen zeker een aanrader om onze website te bookmarken. Want u wilt zo nu en dan uw partner toch zeker eens verrassen met een origineel cadeau! Voor verjaardagen, jubileums, het kersfeest of op Valentijnsdag hebt u nu een geweldig cadeau: kies een van onze borduurpakketten. Met deze borduurpakketten hebt u alles in een. Dat wil zeggen dat de naalden, garen, het patroon en nog veel meer in een pakket zit. U hoeft er niet meer op uit om ze los te kopen dus dat scheelt aanzienlijk qua geld, tijd en energie. Tel uit uw winst want dankzij deze borduurpakketten van hoge kwaliteit houdt u geld over om er nog een leuk cadeautje bij te kopen. Komt u trouwens zo nu en dan eens een kijkje nemen tussen de nieuwere producten want daar vindt u vaak nieuwe designs. Zo is er voor ieder wat wils te vinden!

In een keer alles in huis dankzij onze handige borduurpakketten

Wij leveren enkel borduurpakketten van gerenommeerde topmerken. Borduren is een kunst op zich en er zijn binnen deze kunstvorm een aantal leveranciers dat al jarenlange ervaring hebben met het maken van perfecte borduurpakketten. Wij hebben deze leveranciers met zorg uitgezocht en zo zijn wij tot het volgende lijstje gekomen:

  • Zo hebben wij geweldige borduurpakketten van Anchor
  • Lanarte
  • Pako
  • Permin
  • En van Royal Paris want dat merk mag uiteraard niet ontbreken.

Misschien bent u totaal niet bekend met borduren en weet u dientengevolge al helemaal niets van deze merken af. Geen nood, wij helpen u erg graag met het uitzoeken van de perfecte borduurpakketten voor u als beginner. Borduurt u al vele jaren, dan hoeven we u vast niets meer uit te keggen. Dan hebt u uw eigen merk garen en verzint u waarschijnlijk zelf vele motiefjes en dessins. Wist u dat u dankzij de computer snel uw eigen motieven kunt maken? Hier zijn zelfs software voor op de markt gebracht. Als u geen inspiratie hebt en liever een voorgedrukt motiefje wilt hebben dan is het internet een bron van inspiratie. Op handwerk-hobbyzaak.nl vindt u naast diverse borduurpakketten ook producten voor breien, haken en naaien. Voor allerlei vormen van handwerk staan wij voor u klaar. Als u geen borduurgaren en naalden zoekt maar op zoek bent naar breinaalden, elastieken, linten en boorden bent u tevens bij ons aan het juiste adres.

Naast borduurartikelen vindt u nog veel meer leuke aanbiedingen

Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment aangaande borduurpakketten of andere artikelen? Dan kunt u uw e-mailadres achterlaten op de website en ontvangt u vervolgens eens in de maand een leuke nieuwsbrief. Deze brief staat boordevol kortingen en informatie over de laatste trends op het gebied van handwerk. Probeert u het borduren eens uit, misschien gaat er een wereld voor u open. Ook voor mannen die graag met hun handen bezig zijn kan het best een leuke hobby zijn maar we begrijpen dat het een vrouwelijk stigma heeft. Borduur- en handwerkgroepjes bestaan doorgaans uit meisjes en vrouwen. Het is wel fijn om te zien dat handwerk weer helemaal in is en dat het niet langer een oubollig stereotype met zich meedraagt. Er zijn dan ook vele hippe patronen te vinden. Misschien borduurt u wel geweldige kunstvormen, designs, letters en ga zo maar door op uw eigen kleding. Dan kunt u binnenkort zeer exclusieve kleren dragen waar u vriend en vijand jaloers mee kunt maken. Wij vinden feedback geweldig dus stuurt u vooral uw kunstwerken naar ons op! Misschien plaatsen we wel een aantal foto’s in de nieuwsbrief. Hebt u verder nog vragen over de borduurpakketten, over het online bestellen of over onze service? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail naar de klantenservice. Het is ook mogelijk om te bellen, het 06-nummer staat vermeld op de website. Vindt u het leuk om een berichtje achter te laten op onze website? Maak dan gebruik van het gastenboek!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn