Bestel bij ons prachtige meubels van HK Living

Het inmiddels redelijk bekende merk HK Living is opgestart in 2009 door twee Nederlandse vrienden die al snel bewezen een zeer goede kijk op interieur design te hebben. Niet voor niks is HK Living op dit moment een internationaal zeer geliefd merk. De stijl is vaak redelijk herkenbaar omdat ze gebruik maken van industriële invloeden maar dit combineren met een hedendaagse twist. Veel van de producten zijn robuust en van goede en stevige materialen zoals diverse metalen en hout. Doordat ze veel werken met neutrale tinten bij HK Living zijn veel van de dingen die ze maken gemakkelijk te combineren met elkaar maar ook zeker met meubels en accessoires van andere merken. Eén van de bestsellers van HK Living zijn de lockerkasten die er in heel veel diverse soorten en maten te krijgen zijn. Zo is het mogelijk om een lockerkast te bestellen die zeer groot is en waar bijvoorbeeld handig documenten in kunnen worden opgeslagen. Maar ook een kleiner model nachtkastje is verkrijgbaar in de stijl van een lockerkast. Op onze website label123.nl hebben wij een breed scala aan artikelen van het prachtige merk HK Living te koop staan. Als u op zoek bent naar iets van dit merk dan loont het dus zeker om even op onze site te kijken wat wij u kunnen aanbieden. Wij hebben bijvoorbeeld prachtige en robuuste houten banken van HK Living te koop die bij ons bovendien zeer scherp zijn qua prijs. Handig aan deze houten banken is dat ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt en overal prachtig zullen staan. Het design is tijdloos en simpel en daardoor kunt er vele jaren van genieten voordat u er op uitgekeken zult zijn. Dit is overigens het geval bij veel van de meubels en accessoires van HK Living. Omdat ze kiezen voor een tijdloos design is het bijna zeker dat u het over tien jaar nog steeds prachtig zult vinden. De lampen die wij verkopen van dit merk zijn bijvoorbeeld geïnspireerd op industriële warehouse lampen en zijn gemaakt van prachtig zink waardoor ze een bepaalde gloed krijgen die ongeëvenaard is. Voor dit soort producten en veel meer van HK Living moet u zeker eens op onze site kijken.

Ook accessoires van HK Living bij ons verkrijgbaar

Naast diverse prachtige meubelen heeft HK Living ook een zeer fraaie collectie met accessoires voor in en rondom het huis. Wat denkt u bijvoorbeeld van de inmiddels iconische broodplanken van dit merk. Wij hebben meerder sets met deze houten planken die verkrijgbaar zijn per zes stuks en bijvoorbeeld ook in de vorm van een brood te koop zijn. Ook hebben wij houten borden van HK Living die niet alleen zeer functioneel zijn maar er bovendien zeer fraai uit zien. Zo is het eten van deze borden een beleving op zich. Ook een prachtige houten fruitschaal van HK Living kunt u in onze webshop label123.nl met veel gemak bestellen voor een aantrekkelijk prijs. Een ander populaire productsoort zijn de decoratieve meubelen van HK Living. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prachtig vormgegeven houten trap waarbij u op elke trede spullen kunt zetten. Ook hebben wij een oud uitziend houten wasrek van dit label waar die u uiteraard ook als wasrek kunt gebruiken maar die ook een zeer mooie decoratieve functie kan vervullen in uw interieur. Andere leuke accessoires van HK Living die u op onze site kunt bestellen zijn onder andere de volgende:

  • Kapstokhaken
  • Diverse soorten kussens en kussentjes
  • Houten schaaltjes
  • Pizzaborden van hout

En natuurlijk nog veel meer. Voor alles van dit prachtige Nederlandse merk met de kenmerkende stoere, industriële en robuuste look kunt u terecht op onze website. De prijzen die wij hanteren zijn vaak lager dan bij andere aanbieders, dus zorg dat u hier profijt van heeft door bij ons een bestelling te plaatsen.

Divers aanbod van prachtige merken en producten

Naast een breed scala aan meubels en accessoires van HK Living kunnen wij u bovendien nog veel meer bieden op het gebied van interieur en mode. Wij verkopen diverse spullen van vele merken die als enige overeenkomstige kenmerk hebben dat ze prachtige producten van een zeer hoge kwaliteit maken. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook een mooie collectie horloges van Oozoo op de site vinden, maar wij verkopen werkelijk van alles. Of u nou een mooie sjaal zoekt of een heerlijke bank wilt kopen, in alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben bovendien ook producten van ons eigen merk label123 te koop. Deze producten worden voor 100% met de hand vervaardigd en zijn daarom ook naar wens aan te passen. U kunt er dus zeker van zijn dat u bij ons kunt vinden wat u zoekt en als u dit niet kan in ons standaardaanbod dan kunnen wij dit voor u op maat maken. Voor het gehele overzicht van de collectie spullen die van HK Living hebben verwijzen wij u graag door naar onze site. Hier kunt u ook alles lezen over de verzending en over hoe het bestelproces werkt. Wij helpen u graag uw wensen te realiseren dus u kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of opmerkingen. Als u een wat kleiner budget heeft is dat ook geen probleem, want in elke categorie kunt u bij ons wel iets moois vinden. Ook voor leuke cadeaus kunt u uiteraard terecht op label123.nl, dus wij zien u graag verschijnen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn