Bent u opzoek naar hockeyveld led verlichting?

Bent u opzoek naar led verlichting voor rondom uw hockeyveld? Zoek dan niet verder! Neem eens een kijkje op de website van OVI (Onderhoud Verlichtings Installaties). OVI ontwerpt, plaatst en levert exact de hockeyveld led verlichting die u nodig hebt en welke bij uw hockeyveld past! Uiteraard wordt deze hockeyveld led verlichting gemaakt en geleverd terwijl ze voordoen aan de eisen van NOC*NSF, KNHB en NSVV. De hockeyveld led verlichting kan overal in Nederland worden afgeleverd en worden geplaatst. Zoals iedereen weet is goede hockeyveld led verlichting uiteraard zeer belangrijk voor het creëren van een hoogwaardig professioneel hockeyveld. Goede ledverlichting draagt namelijk op de volgende manier bij aan een geweldige hockeywedstrijd: de lichtopbrengst van de verlichtingsinstallaties heeft direct invloed op de zichtbaarheid van de bal. 

Gebruikte technologieën en benodigde onderhoudswerkzaamheden

Er zijn vele diverse manieren om een hockeyveld te verlichten. Wanneer er wedstrijden worden gespeeld op hoog niveau of met hoge snelheden is goede hockeyveld led verlichting zeer belangrijk. OVI (Onderhoud Verlichtings Installaties) maakt gebruik van de volgende nieuwste technieken:

  • High performance LED technologie
  • Dimbare hoogfrequente voorschakelapparatuur voor hoge druk gasontladingslampen
  • Lichtmanagement systeem voor sportapplicaties

Wanneer u de juiste hockeyveld led verlichting rondom uw veld heeft laten plaatsen door OVI, is het uiteraard zeer belangrijk om deze verlichting ook goed te onderhouden. Elke verlichtingsinstallatie heeft natuurlijk goed onderhoud nodig. OVI (Onderhoud Verlichtings Installaties) verzorgt periodiek ook het onderhoud van uw hockeyveld led verlichting. Het is daarom mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Voorbeelden van periodieke onderhoudswerkzaamheden bij hockeyveld led verlichting zijn:

  • Controle op de instelling van de schijnwerpers
  • Controle op de aansluiting van de schijnwerpers
  • Controle van de kabel trekontlasting
  • Controle van de aansluiting op de voorschakel apparaten onder in de mast
  • Het reinigen van de reflectoren in de schijnwerpers
  • Het reinigen van de afdekruit zowel aan de binnen- als buitenzijde

Wanneer u vragen heeft over de technieken waarmee OVI werkt of het benodigde onderhoud kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van OVI. U kunt alle vragen met betrekking tot hockeyveld led verlichting aan de medewerkers stellen.

Subsidie voor het laten plaatsen van hockeyveld led verlichting

Per 1 januari 2019 is er een nieuwe subsidieregeling met betrekking op de subsidie bij het plaatsen van sportveldverlichting, waaronder ook hockeyveld led verlichting. Met de nieuwe regeling is er meer subsidie beschikbaar voor uw sportclub. Echter, de nieuwe subsidieregeling voor hockeyveld led verlichting houdt ook in dat de oude subsidieregeling, de EDS (algemene landelijke Subsidieregeling voor Energiebesparing en Duurzame Sportaccommodaties) eerder stopte met van kracht zijn. De regeling welke huidig van kracht is wordt de nieuwe subsidieregeling stimulering bouw en onderhoud sprotaccommodaties (BOSA) genoemd. Op de website van OVI (Onderhoud Verlichtings Installaties) gaan zij verder in op de nieuwe subsidieregeling. Er worden diverse factoren besproken welke van belang zijn bij het van kracht gaan van de nieuwe subsidie. Zo worden er diverse factoren besproken met betrekking tot de hockeyveld led verlichting. Zo wordt er gepraat over materiaalkosten, het verschil tussen de nieuwe en oude regeling, de hoogte van het subsidiebedrag, hoe de subsidie aangevraagd moet worden, BTW, en nog veel meer factoren! Neem dus zeker eens een kijkje op de website van OVI (Onderhoud Verlichtings Installaties).

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn