Bedrijfsruimte verhuren aan starters

In ons land heerst een ware ondernemerskoorts. De cijfers liegen er niet om: 1 op de 6 Nederlanders is zzp’er. De start-ups schieten als paddenstoelen uit de grond en het bruist overal van goede ideeën en innovatieve concepten. Het gaat vaak om jonge mensen met een visie of wat oudere mensen die hun roeping in het leven hebben gevonden. Deze mensen kunnen hun belangrijke werk natuurlijk niet vanuit hun huiskamer blijven doen. Dit zijn ondernemers die willen groeien en de wereld willen veroveren. Het is dus zeker niet vreemd om te veronderstellen dat deze nieuwe bedrijfjes behoefte hebben aan een functionele bedrijfsruimte. Verhuren van deze ruimte aan ondernemers blijkt echter niet zo eenvoudig. Vaak wil men in één keer de totale bedrijfsruimte verhuren, maar deze kleine onderneminkjes kunnen dat zich natuurlijk nog helemaal niet veroorloven. Het is daarom wellicht interessanter voor verhuurders om het beschikbare bedrijfspand in meerdere verschillende delen aan te bieden voor verhuur. Dit vergroot de kans op huurders en dus op inkomsten. Bovendien voorkomt het massale leegstand van nieuw opgeleverde en nog behoorlijk prijzige bedrijfspanden. Een leuk idee, denkt u misschien, maar hoe pak ik dat aan? Eén bedrijfsruimte verhuren is al niet eenvoudig, laat staan meerdere bedrijfsruimtes in één pand. Dit is waar de website debedrijfsmakelaar.nl om de hoek komt kijken. De Bedrijfsmakelaar.nl is een intermediaire instantie die u helpt uw bedrijfspand onder de aandacht te brengen van een geïnteresseerde doelgroep. Met deze makelaar wordt een bedrijfsruimte verhuren u zo simpel mogelijk gemaakt. Zij nemen het contact met de doelgroep volledig op zich. Het enig dat u hoeft te doen is een aantrekkelijke presentatie verzorgen van de bedrijfsruimte. Verhuren aan kleinere ondernemers wordt zo een heel directe aangelegenheid, waarbij u onmiddellijk in contact staat met de potentiële huurder. De Bedrijfsmakelaar.nl zorgt ervoor dat u op de hoogte wordt gehouden wanneer men interesse toont in uw pand. Vervolgens kunt u het contact met de geïnteresseerde zelf afhandelen.

Bedrijfsruimte verhuren met uitstekende intermediair

De Bedrijfsmakelaar.nl verzorgt alle denkbare aspecten die deel uitmaken van het proces van een bedrijfsruimte verhuren. Dankzij hun flexibele opzet, faciliteren zij de mogelijkheid om uw pand in verschillende delen te verhuren aan meerdere ondernemers. Wilt u een bedrijfsruimte verhuren via De Bedrijfsmakelaar.nl, dan betaalt u een jaarlijkse bijdrage van € 95. In ruil daarvoor ontvangt u een volledige service, onder andere bestaande uit de volgende diensten:

  • onbeperkt foto’s van de ruimte uploaden
  • een week lang vermeld staan op de homepage
  • gebruik maken van de sociale netwerken waarop De Bedrijfsmakelaar.nl actief is, zoals Facebook en YouTube
  • u wordt per e-mail op de hoogte gehouden van leads
  • een bereik van 40.000 geïnteresseerde huurders via het netwerk van De Bedrijfsmakelaar.nl;
  • u ontvangt raamposters met de tekst “TE HUUR”

Voor de schamele investering van € 95 gaat er dus een wereld voor u open. U bereikt plotseling tienduizenden mensen aan wie u potentieel uw bedrijfsruimte verhuren kunt. Omdat u ook rekening wilt houden met kleinere ondernemers om uw pand mee te vullen, kunt u zelf aangeven welk deel van het pand u beschikbaar stelt voor verhuur. U geeft bij de presentatie van de beschikbare ruimte aan hoe groot dit deel is en welke prijs u daarvoor vraagt. Kleinere ondernemers missen vaak de kans om zich op een daadwerkelijk professionele manier te ontwikkelen, omdat heel veel ondersteunende faciliteiten simpelweg te duur zijn voor ze. Een deel van uw totale bedrijfsruimte verhuren tegen een schappelijke prijs is daarom een goede methode om deze aanstormende talenten te faciliteren en om te voorkomen dat uw pand deels leeg blijft staan. Hoe bepaalt u echter de prijs, wanneer u het pand in verschillende onderdelen verhuurt? De bedrijfsruimte verhuren levert u natuurlijk het liefst winst op. Om u te ondersteunen in het bepalen van de juiste prijs voordat u de bedrijfsruimte verhuren gaat, is het mogelijk om via De Bedrijfsmakelaar.nl een taxatierapport te laten opstellen. Met hun landelijke netwerk aan gecertificeerde BOG-adviseurs, staat er altijd iemand klaar die u kan helpen uw pand correct te taxeren. Een bedrijfsruimte verhuren wordt zo wel heel gemakkelijk.

Economisch belang

Uitwisseling van goederen en diensten tegen betaling is de basis waar elke economie op draait. In een tijd waarin men, zeker op zakelijk gebied, terughoudend is met geld besteden, stagneert de economie. Juist bedrijven moeten zich kunnen blijven ontwikkelen, al is het maar in kleine stappen, zodat zij kunnen groeien en in zichzelf kunnen investeren. Met een website als debedrijfsmakelaar.nl wordt dit economische basisprincipe ondersteund en eenvoudiger in de praktijk gebracht. Het wordt op deze manier makkelijker om tot een overeenkomst te komen wat betreft een bedrijfsruimte verhuren. Bovendien is het een goedkope, betrouwbare en snelle manier om in contact te komen met mensen die serieus op zoek zijn naar een professionele ruimte om hun bedrijf in te huisvesten. Een bedrijfsruimte verhuren in aparte delen stimuleert als het goed is allerlei veelbelovende ontwikkelingen in de zakenwereld en geeft starters een kans. Bovendien is uw bedrijfsruimte verhuren, al is het in stukjes, een beter optie dan te moeten buigen voor de Leegstandswet, bijvoorbeeld. Via uw eigen netwerk en via dat van De Bedrijfsmakelaar.nl zal het u zeker lukken om binnen onafzienbare tijd uw bedrijfspand gevuld te krijgen met enthousiaste jonge ondernemers. Maak gebruik van ruime ervaring en uitgebreide vakkennis betreffende de Nederlandse vastgoedmarkt, die De Bedrijfsmakelaar.nl met u kan delen. Neemt u eens een kijkje op debedrijfsmakelaar.nl en ontdek hoe deze intermediair u kan helpen met uw bedrijfsruimte verhuren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn