Auto importeren uit Duitsland? Kies dan voor professionele hulp

Als je op zoek bent naar een auto, dan is het goed om te beseffen dat je niet per se binnen de landsgrenzen hoeft te kijken. Het kan best zijn dat er in Duitsland ook een mooie auto te krijgen is en het is dus mogelijk dat deze goedkoper is en van een betere kwaliteit dan de auto’s die je in de Nederland tegenkomt. Waar je in Nederland ook woont, Duitsland is altijd dichtbij. Maar als je in in 1 van de oostelijke provincies woont zoals Groningen of Drenthe en als je ook nog eens in het oosten van die provincies woont, dan ben je uiteraard heel snel in Duitsland. Het is dan ook de moeite waard om gewoon eens te kijken wat er te krijgen is over de landsgrenzen heen. Mocht je een auto vinden en wil je deze auto importeren uit Duitsland, dan is het zeker geen slecht idee om daar professionele hulp voor in te schakelen. Je kunt bijvoorbeeld een beroep doen op zorgeloosimporteren.nl. Dat betekent dat je met behulp van zorgeloosimporteren.nl een auto gaat importeren uit Duitsland. De vraag is dan natuurlijk waarom je deze hulp zou inschakelen en wat zij precies voor je kunnen betekenen. Wat betreft de redenen om hulp in te schakelen is het eigenlijk niet zo heel ingewikkeld. Een auto importen uit Duitsland gaat lang niet altijd zonder slag of stoot. Je hebt met van alles en nog wat rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je met de auto terug naar Nederland moet rijden. Hoe zit het tijdens die rit dan met de Bovag en hoe zit het met je verzekering? Kun je zonder meer met deze auto door de Douane of moet je de auto via bepaalde kanalen eerst laten goedkeuren? Dat is wat je allemaal moet uitzoeken als je een auto gaat importeren uit Duitsland. Daarna moet je dus ook zorgen dat alles goed geregeld is met de verzekering en de douane. Maar dan ben je er nog niet. je hebt de auto wellicht bij een garage in Duitsland gevonden. Op het eerste gezicht lijkt de auto prima in orde. Maar is de auto ook echt in orde? Om daar achter te komen heb je een kennersblik nodig. Heb je die blik niet, dan loop je het risico dat je met je nieuwe auto naar huis tuft en onderweg al snel ontdekt dat de auto mankementen heeft. Mocht je vertrouwen op zorgeloosimporteren.nl, dan kun je je auto importen uit Duitsland zonder zorgen. Lees daarover hieronder meer.

Zonder problemen een auto importeren uit Duitsland dankzij zorgeloosimporteren.nl

Als je kiest voor een auto importeren uit Duitsland met behulp van zorgeloosimporteren.nl, dan kun je alle bovenstaande vraagstukken laten varen, want alles wordt voor je geregeld. Zo wordt de Bovag geregeld en ook zal de auto naar jou toe worden gebracht onder een All-Risk verzekering. Tevens wordt alles bij de douane netjes afgehandeld en wordt de auto bij de garage gronding gecontroleerd.

Neem contact op met zorgeloosimporteren.nl

Dus als je een auto wilt importeren uit Duitsland, neem dan eerst even contact op met zorgeloosimporteren.nl. Op de site zelf vind je alvast informatie over: 

  • Online BPM berekenen
  • De werkwijze
  • Referenties 
  • Contactinformatie

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn