Alles over Indiaas eten

Bent u ook zo dol op Indiaas eten en bent u nou al jaren op zoek naar een toepasselijk restaurant bij u in de buurt? Vindt u de Indiase keuken echt het toppunt en verlangt u daarom naar een dergelijke eetgelegenheid of take away in uw woonplaats Hilversum? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want vanaf heden kunt u namelijk heerlijk Indiaas eten bij de India Poort aan de Gasthuisstraat 1. Wij verwelkomen u graag als een nieuwe gast in ons sfeervolle restaurant. Gaat u dus binnenkort even naar de film samen met uw partner? En wilt u voor die tijd even gezellig ergens een hapje eten? Kom dan lekker Indiaas eten bij ons! Wij zorgen er altijd voor dat u een geweldige avond zult beleven, met de meest culinaire hoogstandjes uit de Indiase keuken. Onze koks hebben verstand van zaken en weten daarom iedere maaltijd om te toveren tot een kleurrijk geheel. India staat bekend om het koken met vele kruiden, waardoor rijst niet wit is, maar geel. Dit komt door het kruid kurkuma. Ook kaneel, kruidnagel en koriander zijn veel gebruikte kruiden. Bent u hier nou dol op en vindt u het fijn om geheel volgens uw wens uit eten te gaan? Wilt u graag Indiaas eten, zodat u zich even want in Bombay of Delhi? Wij maken het mogelijk! Als u dus van Indiaas eten houdt en in Hilversum woont, dan kunt u niet meer om ons heen. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. En dit betekent dat u zeker geen spijt zult krijgen van Indiaas eten bij de India Poort. Twijfel daarom ook niet langer maar hak vandaag nog de knoop door om bij ons langs te komen. Daarvan zult u zeker gaan genieten. Als u zeker wilt zijn van een plekje, dan raden wij u zeker aan om even te reserveren. U kunt dit gemakkelijk doen:

  • online via onze website indiapoort.nl
  • telefonisch via 035 624 3466

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen!

Wist u dat u ons Indiaas eten ook thuis kunt laten bezorgen?

Als u graag Indiaas eten wilt buiten de deur, dan weet u nu waar u moet zijn. Maar hebt u nou net een lekker avondje met vrienden thuis op de bank, en wilt u graag Indiaas eten bestellen? Wij doen er beslist niet moeilijk over en komen graag even bij u langs om uw maaltijd te bezorgen. Dit doen wij met het grootste plezier. En het leuke is dat wij niet alleen in Hilversum ons Indiaas eten bezorgen, maar ook in:

  • Kortenhoef
  • Loosdrecht
  • ’s Graveland

Ons is werkelijk niets te gek en wij kunnen in al deze plaatsen in het Gooi onze overheerlijke Indiase maaltijden bezorgen. Wij draaien onze hand er niet voor om. Bent u nou bang dat u erg diep in de buidel moet tasten voor de bezorging van heerlijk Indiaas eten? Bij de India Poort is dit gelukkig niet het geval. Wij laten u daar helemaal niet veel geld voor neer tellen, waardoor u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Wij geven zelfs 15 procent korting op de gehele menukaart als u uw Indiaas eten af komt halen of laat bezorgen. En dat scheelt natuurlijk flink in de kosten. Voor zo weinig geld kunt u zelf haast niet de keuken in gaan. Als u een indruk wilt krijgen van onze aantrekkelijke prijzen voor Indiaas eten, dan raden wij u zeker aan om even een bezoekje te brengen aan onze website indiapoort.nl. Daar vindt u namelijk onze gehele menukaart, zodat u in één oogopslag kunt zien hoe voordelig u bij ons kunt dineren of maaltijden af kunt halen. Aarzel dus niet langer en surf vandaag nog naar onze site!

Bij ons is de klant nog echt koning

Als u in ons mooie restaurant de India Poort komt eten, dan zal het u aan niets ontbreken. U wordt op uw wenken bediend en uw wensen staan voorop. Hebt u bepaalde dieetwensen, waar wij rekening mee moeten houden? Dan kunt u dus gerust even aan ons doorgeven. Wij hebben de mogelijkheid om vegetarische, veganistische en glutenvrije gerechten te serveren. Op die manier komt eenieder bij ons aan zijn trekken. Indiaas eten biedt gelukkig volop mogelijkheden om te variëren en dat komt goed uit. Wij hebben dan ook een erg grote menukaart, zodat u elke keer weer een ander soort Indiaas eten kunt bestellen bij ons. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst wel even van de hoed en de rand willen weten voordat u iets gaat bestellen of een plekje in ons restaurant gaat reserveren? Wij staan te allen tijde open voor al uw vragen op dit gebied. Dus wilt u weten hoe de vork precies in de steel zit? Schroom dan niet en neem even contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk al een stuk sneller waar u aan toe bent, zodat u kunt besluiten wanneer u bij ons wilt komen voor Indiaas eten. Wij maken er elke keer weer een kruidig feestje van, waardoor u volop zult genieten. Indiaas eten is er met vlees, vis, en ook vegetarisch. Kortom, voor ieder wat wils!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn